30 / 07 / 2024

şehir hastaneleri satıldı mı

şehir hastaneleri satıldı mı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerinin yabancılara satıldığı" iddiaları ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!

Türkiye’de Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin kurucusu olan Fuzul Topraktan’ın İstanbul Başakşehir’deki ikinci projesi ‘Başakşehir Ayazma’nın lansmanı gerçekleşti. Lansmanda satışa sunulan 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Fahrettin Koca'dan şehir hastanelerinin yabancılara satıldığı iddialarına yanıt!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerinin yabancılara satıldığı" iddiaları ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

2021 bütçesinde şehir hastaneleri için 16.4 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçe teklifinde şehir hastaneleri için 16 milyar 392 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödeneği ayrıldı. 

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

İstanbul'da konut fiyatları arttı! 63 bin 759 konut satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstatistik Ofisi tarafından İstanbul'a ilişkin konut piyasasının analiz edildiği Nisan 2020 Konut Piyasası raporu yayınlandı. Raporda, İstanbul'da 2020'nin ilk çeyreğinde 63 bin 759 konut satıldığı belirtildi...

şehir hastaneleri satıldı mı Haberi

şehir hastaneleri satıldı mı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis'te gazetecilerden gelen soruları cevapladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerinin yabancılara satıldığı" iddiaları ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Şehir hastaneleri yabancılara mı satıldı?

Bakan Fahrettin Koca, Şehir hastanelerinin yabancılara satıldığı iddialarıyla ilgili şunları söyledi:  "Bu konu sürekli gündemde tutulmaya çalışılıyor. Şehir hastaneleri, binaları ve arsaları devletindir. Kamu-özel iş birliğiyle yapılan şehir hastanelerinin bu haliyle binaları da arsaları da devletindir. Bunun altını çiziyorum. Burada yapılan, bu binalar, karşılığı 25 yıllığına kira ödemesi şeklindedir. Ayrıca 19'a yakın hizmetin satın alma durumudur. Kira durumu 25 yıllıktır. Hizmetlerin satın alma durumu ise 5 yıllığına alınır yani 5 yıldan sonra serbest, açık ihaleyle bu tekrar bizim irademizde. Hangi hizmetleri almak istediğimizi, kaç yıllığına almak istediğimizi zaten belirlemiş...