28 / 04 / 2024

şehir hastanelerine ayrılan bütçe ne kadar

şehir hastanelerine ayrılan bütçe ne kadar

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Global Lotus imzası taşıyan Countryside West; Mountainside, Seaside ve Countryside olmak üzere 3 kısma ayrılan ''Mini şehir tarzı'' bir site projesi olup 450 konuttan oluşuyor.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İŞKUR'dan 18 yaş üzeri gençlere istihdam müjdesi: Şehir Hastanelerine personel alımları başladı!

İş arayanlara İŞKUR'dan büyük fırsat! Türkiye genelinde 81 ilde, 18 yaş üzeri kişiler için kamuya işe alım yapılacak. İŞKUR, sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere müjde vererek, Şehir Hastanelerine personel alımlarının başladığını duyurdu.

6 ildeki şehir hastanelerine çok sayıda KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İş arayan vatandaşlara İŞKUR’dan güzel haber geldi. İŞKUR, şehir hastanelerine personel alımı yapılacağını duyurdu. Toplam 6 ildeki şehir hastanelerine birçok alanda istihdam edilmek üzere personel alınacağı öğrenildi.

İŞKUR birçok ildeki şehir hastanelerine KPSS şartsız personel alımı yapacak! Detaylar belli oldu!

Türkiye İş Kurumu, pek çok ildeki şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu kapsamda, detaylar ve personel alımı yapacak şehir hastaneleri belli oldu.

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

İŞKUR duyurdu! Şehir Hastaneleri 916 personel alacak! Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden Şehir hastanelerine deneyimli deneyimsiz toplam 916 personel alımının yapılacağını açıklandı. Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte detaylar...

Şehir Hastanelerine alım yapılacak! 9500 TL maaşlı personel alımı için detaylar!

Şehir hastaneleri yeni personel alımları için kadro açtı ve başvurular 13 Mart tarihinde sona erecek. İlkokul mezunu olanlar bile başvuruda bulunabilirler ve KPSS şartı aranmamaktadır.

İŞKUR şehir hastanelerine çok sayıda personel alımı yapacak! İlanları görenlerin aklı başından gitti!

İŞKUR Türkiye’nin farklı şehirlerindeki şehir hastanelerine personel alımı yapacağını duyurdu. Birçok alanda yapılacak personel alımları için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

şehir hastanelerine ayrılan bütçe ne kadar Haberi

şehir hastanelerine ayrılan bütçe ne kadar

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, bir basın açıklaması gerçekleştirdi. İşoğlu, açıklamasında şehir hastanelerine ayrılan bütçeyi değerlendirdi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akın'ın hbaerine göre, şehir hastaneleri için Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar 7 milyar 598 milyon 977 bin 974 lira kira ve hizmet bedeli ödemesi yapıldığını ifade eden Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, 2020 Yılı Yatırım Programı’nda 10 adet şehir hastanesi için sadece bina kirası olarak ayrılan tutarın 31 milyar 45 milyon 282 bin 679 lira olarak gösterildiğini belirtti. 

“KAMUYA ÇOK YÜKSEK MALİYETLİDİR”

Antalya Tabip Odası'nda gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Naci İşoğlu, şunları kaydetti: 

"Ülkemizde “Şehir Hastanesi” kamu-özel ortaklığının yap-kirala-devret modeliyle yaptırılan ve işletilen hastaneler sağlığımızın geleceğini de ilgilendiren israf ve sorunlardır.

Her ne kadar kamu hastanelerinin...