29 / 04 / 2024

şehir merkezinde a sınıfı ofis

şehir merkezinde a sınıfı ofis

Emre Yazıcı; “ Yatırımlar her yere dağılmış durumda. Ancak kiracının ya da alıcının taleplerini değerlendirdiğimizde çoğunlukla taleplerin şehrin içinde, merkeze yakın lokasyonlarda olduğunu görüyoruz” dedi.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Nureddin Nebati'den kira açıklaması: Şehir merkezinde 1.261 TL!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete ilişkin konuştu. Nebati, asgari ücret ve kira karşılaştırması da yaparak "Türkiye'de yeni ücretimiz 4 bin 250 lira 40 kuruş, kira şehir merkezinde 1261 Türk Lirası" dedi.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Erzurum Şehir Hastanesi açıldı!

400 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen, bin 500 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi açıldı...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kullanılan çelik konstrüksiyon depreme dayanıklı duruma getirilen Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor...

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

şehir merkezinde a sınıfı ofis Haberi

şehir merkezinde a sınıfı ofis

Ofis kiralamalarında uzman TNL Gayrimenkul Geliştirme ortaklarından Emre Yazıcı, ofis piyasasını değerlendirdi.

Özellikle İstanbul’un bir ucundan diğer ucuna kadar pek çok ofis yatırımı yapıldığını söyleyen Emre Yazıcı; “ Yatırımlar her yere dağılmış durumda. Ancak kiracının ya da alıcının taleplerini değerlendirdiğimizde çoğunlukla taleplerin şehrin içinde, merkeze yakın lokasyonlarda olduğunu görüyoruz” dedi.

Avrupa yakasında Piyalepaşa cazip bölge

Avrupa yakasında Piyalepaşa’nın ofis ve otel yatırımı açısından çok cazip olacağını belirten Yazıcı; “  Şu an Piyalepaşa’da prestijli markaların yatırımları var. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu bölgenin çok fazla prim yapacağı kanaatindeyim. Ofislerin kiralama m2 fiyatları burada 20 dolar civarında seyrediyor. Bu fiyatlar şu an için bir fırsat. Yine Kağıthane ve Bayrampaşa’nın da en çok tercih edilen bölgeler arasında ye alacağını düşünüyorum” dedi.

Anadolu yakasında A sınıfı ofis...