01 / 08 / 2024

şehirleri yapılandırmak

şehirleri yapılandırmak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Haziran’dan sonra hükümetin ele alacağı ilk 10 maddeyi belirlediklerini söyledi. 10. maddede "Şehri Yeniden Yapılandırmak" planı yer aldı.

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyenler kesinlikle buraya baksın! Çok önemli detaylar var

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyen vatandaşlar yeni düzenlemeden faydalanıp faydalanmayacağını merak ediyor. Vatandaşları ilgilendiren çok önemli detaylar belli oldu.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Borç yapılandırmada son gün!

SGK, milyonlarca borçlunun beklediği kritik açıklamayı yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından borçlarını yapılandırmak isteyenlerin 30 Eylül 23.59'a kadar, sosyal güvenlik il müdürlükleri ve sosyal güvenlik merkezlerine başvurmaları gerektiğine dair açıklama geldi.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Faiz oranları yüksek iken kredi çekenler kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi nasıl yapılandırılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte detaylar...

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

Yüksek faizli krediyi yapılandırırken dikkat!

Kamu bankaları daha önce konut kredisi kullananlara düşük faizle yapılandırma fırsatı sunuyor. Konut kredisi yapılandırmak isteyen vatandaşlar da kamu bankalarına akın ediyor. Fakat uzmanlar tüketicileri "Her yapılandırma avantajlı olmayabilir" şeklinde uyarıyor...

Konut kredisini yapılandırmak için doğru zaman mı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son bir senenin en düşük seviyesine indi. Peki konut kredisi yapılandırma yapmak için doğru zaman mı? Konut kredisi yapılandırma hangi durumlarda karlı oluyor?

Konut kredisi yapılandırılır mı?

Faiz oranları yüksek iken kredi çekenler kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi yapılandırması nasıl yapılır? 

Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Konut kredisi faizleri yüksek iken kredi alan vatandaşlar kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi yapılandırması nasıl yapılır? 

Konut kredisini yapılandırmak isteyen vatandaş ne yapmalı? 

Konut kredilerinde faiz oranları yüzde 0.99'a inince, yüksek faizle kredi çeken vatandaşlar yapılandırmak istiyor. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, konut kredisinin yapılandırılmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

Melikgazi'de vergi yapılandırmasında 16 bin 142 kişi yararlandı!

Melikgazi Belediyesince geçmiş döneme ait borçların yapılandırılma süresinin 15 Ekim 2018 Pazartesi günü sona erdiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, vatandaşların bu tarihten önce borçlarını yapılandırmak için Melikgazi Belediyesine müracaat ederek haktan yararlandıklarını dile getirdi.

Vergi yapılandırmasında son gün kuyruğu!

Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırma başvuru süreci dün sona erdi. Borçlarını yeniden yapılandırmak isteyenler vergi dairelerini doldurdu. 

şehirleri yapılandırmak Haberi

şehirleri yapılandırmak

Davutoğlu “8 Haziran’dan sonra ele alacağımız ilk 10 maddeyi belirledik” dedi.


Davutoğlu 10 maddeyi; yeni Anayasa, çözüm süreci, toplumsal uzlaşı ortamı oluşturma, ekonomide yapısal reform, istihdam artışı, emekliler ve taşeron sorunu başta olmak üzere ekonomik iyileştirmeler, şeffaflık yasası, yargı reformu, bürokrasi reformu ve şehirleri yeniden yapılandırmak şeklinde açıkladı.


10. madde:


- Şehri Yeniden Yapılandırmak: Her şehrin kimliğini, tarihini, mimarisini korumak; yaşanmış bozulmaları düzetmek, şehrin ihtiyaçlarının karşılanmak için ayrı bir master planı düzenleyeceğiz. Örneğin İstanbul küresel bir şehir olmak durumunda, ama küresel bir şehir olurken kadim kimliğini de koruması...