30 / 04 / 2024

şehit aileleri tağu harcı

şehit aileleri tağu harcı

Yapılandırma ile milyonlarca vatandaşa kolaylık sağlayan hükümet şehit aileleri, dul ve yetimleri de unutmadı. TOKİ tarafından faizsiz konut kredisi kullanan şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere tapu harcı muafiyeti sağlandı...

Tapu sahipleri dikkat! Önlem alınmazsa tapunuzu kaybedebilirsiniz!

Yükselen konut ve kira fiyatları tapu sahiplerini ciddi sorularla karşı karşıya getitriyor. Son zamanlarda hisseli tapu sahipleri arasındaki davalarda artış yaşanmaya başladı. Hisseli tağu ahiplerinin yaptığı hatalar ciddi maliyetlerin çıkmasına neden oluyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

İkinci el araçta uçuk fiyat dönemi bitiyor. Resmen devreye girildi. Artık fazla para alan yandı kül oldu

Türkiye'de ikinci el araç alım satımında son dönemde yaşanan usulsüzlükler vatandaşın canından bezdirdi. Ticaret Bakanlığı da konuyla ilgili resmen devreye girdi. Aracın değerinden fazla para alanlar yandı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro MediaMarkt'ta gelerek ikinci bayram yaşattı! Görmeyen duymayan kalmasın!

MediaMarkt'ta şu anda uygun fiyatlı olarak satılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeli, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da bu cihazı satışa sunmaya başladı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Migros’ta kaçırılmayacak kampanyalar başladı! Migros’tan su ısıtıcısından çay setine kadar indirim! Sakın kaçırmayın

Migros’ta bitmeyen ve birbirinden güzel kampanyalar devam ediyor. Elektrikli scooterdan tost makinesine, mikserinden su ısıtıcısına birbirinde farklı ürünler Migros’ta şu an kampanyada. İşte detaylar…

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

Son dakika açıklaması! Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek." dedi.

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Mersin'de 73 şehit ailesine ücretsiz konut!

Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen dairelerin tapuları dağıtıldı. 73 şehit ailesi ev sahibi oldu...

şehit aileleri tağu harcı Haberi

şehit aileleri tağu harcı


Yapılandırma ile milyonlarca vatandaşa kolaylık sağlayan hükümet, şehit aileleri, dul ve yetimleri de unutmadı. TOKİ tarafından faizsiz konul kredisi kullanan şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine tapu harcı muafiyeti sağlandı. Sadece bir konutla sınırlı muafiyet ile şehit aileleri ve yetimler önemli bir yükten kurtulmuş olacak. 



Gazete...