26 / 08 / 2024

Şehr-i Nuh oteli

Şehr-i Nuh oteli

Merkeze 5 km. uzaklıktaki, kentin ilk 5 yıldızlı oteli Şehr-i Nuh, tatil beldelerindeki lüks otelleri aratmıyor

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Şehr-i Nuh oteli Haberi

Şehr-i Nuh oteli

Cudi Dağı eteğindeki otel, Şırnaklılar'ın tatil mekanı. Otel Müdürü Veysi Asma ise, tesislerinin tatil beldesindeki otelle eş değer olduğunu belirterek, 'Açık ve kapalı havuzlarımız, kadın ve erkek spa merkezlerimiz, oyun parkları, spor kompleksi, piknik alanlarımız var. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ya da tatile gidemeyen Şırnak halkı burada çok keyifli zaman geçiriyor'...