03 / 05 / 2024

Şehriban Kin

Şehriban Kin

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Kredi garanti kurumlarına sağlanacak hazine desteğine ilişkin usul ve esaslar hakkında karar!

Kredi garanti kurumlarına sağlanacak hazine desteğine ilişkin usul ve esaslar hakkında kararda değişiklik yapılması hakkında karar 13 Eylül 2014 tarihinde 29118 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Kredi riski azaltım tekniklerine ilişkin tebliğ!

Kredi riski azaltım tekniklerine ilişkin tebliğ, 6 Eylül 2014 tarihinde 29111 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, kredi riski azaltım tekniklerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor...

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük!

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük, 15 Mart 1972 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Tüzük kapsamında, vergi değerlerinin nasıl belirlendiği açıklanıyor. İşte tüzüğün tam metni..

Kıyı yapı ve tesislerinde planlama ve uygulama sürecine ilişkin tebliğ!

Kıyı yapı ve tesislerinde planlama ve uygulama sürecine ilişkin tebliğ 4 Eylül 2010 tarihinde 27692 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kıyı ve sahil şeritleri ile ilgili esasları kapsıyor...

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük!

Emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük, vergi değerinin tespitinin nasıl yapıldığına ilişkin esasları içinde barındırıyor. İşte, emlak vergisine matrah olacak vergi değerinin takdirine ilişkin tüzük tam metni..

Bina vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük!

Bina vergi değerinin nasıl hesaplanması gerektiğine ilişkin esaslar, 1972 tarihinde ve 14129 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bina vergi değerlerinin takdirine ilişkin tüzük 'te yer alıyor..

Bakanlık, Riskli Yapıların Tespit Edilmesine İlişkin Esaslar konulu eğitim ve sınav düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların tespit edilmesine ilişkin esaslara yönelik eğitim ve sınav için duyuru yaptı. Bakanlık 13 Eylül 2014'te eğitim, 14 Eylül 2014'te sınav yapacak.

Aylin Nazlıaka itfaiyenin adının değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, itfaiyenin adının, afet ve acil durum müdahale ve önleme olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi. Söz konusu ifade değişikliğinin itfaiyecilerin görev kapsamına daha uyumlu olacağı belirtildi

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı.

Akfen Holding sermaye azaltımına ilişkin SPK başvurusunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre; Akfen Holding sermaye azaltımına ilişkin Sermaye Piyayası Kurumu başvurusunu yayınladığı bildirildi.

Zemin etüd raporlarının hazırlanmasına ilişkin esaslar!

Yer altı tabakalarının durumlarını, konumlarını, hangi tür jeolojik yapıdan olduklarını incelemek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüd raporlarının hazırlanmasına ilişkin esaslar nelerdir?

Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK'ya başvuru yaptı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK' ya başvuru yaptı.

İpotek finansmanı kuruluşlarına ilişkin esaslar hakkında tebliğ tam metni!

İpotek finansmanı kuruluşlarına ilişkin esaslar hakkında tebliğ 17 Temmuz 2014 tarihinde 29063 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, ipotek finansmanı kuruluşlarına ve bu kuruluşların faaliyetlerine ilişkin esasları düzenliyor...

Şehriban Kin Haberi

Şehriban Kin

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Kin, Kanber Yücel, İlyas Altın, Habib Yel, Adem Doğan, Yusuf Ağtaş, Nurcan Kin, Şehriban Kin, Rüstem Ağtaş, Mesut Yel, Erol Duğal, Ahmet Karayel, Mustafa Dağdeviren, Kudret Odabaşı, Mustafa Altın, Halil Üstün, Cihan Yılmaz, Birol Ünlü, Ali Tekin, Abdullah Dağdeviren tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  İnşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeler ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, tüm bina inşaatları, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak,...