24 / 05 / 2024

seka hisseleri

seka hisseleri

Gayrimenkullerin satışına yönelik mahkeme kararlarını yok sayan özelleştirme uygulamalarının yargı dışında bırakılarak, by-pass edilmesi kararının yürütmesi durduruldu. Hükümet karara itiraz etti. Son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek...

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Tarık Selimoğlu tarafından kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sait Kılıç tarafından kuruldu.

Çinli Evergrande'nin hisseleri atama haberinin ardından yükselişe geçti!

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın hisseleri sert düştü!

Borçlarını ödemeyen ve 8 Aralık tarihinde borsada işlemlerinin durdurulduğu Çinli emlak şirketi Kaisa’nın hisseleri bugün Hong Kong borsasında yüzde 14 geriledi. 

Çinli emlak şirketlerinin hisseleri sert düştü!

Çin'de borç krizinde olan emlak sektöründe sular durulmak bilmiyor. Şimdi de Shimao unvanlı şirketin yaşadıkları sektör hisseleri üzerinde olumsuz fiyatlamalar yaşanmasını sağladı. 

Evergrande hisseleri 11 yılın en düşüğünde!

Guangdong eyalet yönetiminden mali destek istemek zorunda kalan Çinli gayrimenkul devi Evergrande'ın hisseleri bugün yüzde 12'nin üzerinde değer kaybetti. Hisseler 11 senenin en düşük seviyesine indi. 

Evergrande'nin hisseleri yüzde 14 değer kaybetti!

Çin emlak devi Evergrande krizi hala devam ediyor. Şirketin hisseleri, Hong Kong'da 17 günün ardından yeniden işlem görmesiyle beraber bu sabah yüzde 14 değer kaybına uğradı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

seka hisseleri Haberi

seka hisseleri

DANIŞTAY 13. Dairesi, Bakanlar Kurulu’nun Eti Alüminyum, Kuşadası ve Çeşme Limanları, SEKA ve TÜPRAŞ’ın hisselerinin satışına yönelik mahkeme kararlarını yok sayan özelleştirme uygulamalarının yargı dışında bırakılarak, by-pass edilmesi kararının yürütmesini durdurdu. Buna göre özelleştirilen Eti Alüminyum, Kuşadası ve Çeşme Limanları, SEKA Balıkesir  Fabrikası ile devlete geri dönecek Bir başka ifadeyle; bunları alan Ulusoy Holding, Cengiz Holding ve Albayrak Holding’e devlet paralarını iade edecek ve işletmeleri yeniden bünyesine alacak. TÜPRAŞ’ın halka arzı ise zaten iptal edilmişti. Daha sonra bir başka ihale şekliyle Koç-Shell ortaklığına satılmıştı. Bu karardan etkilenmeyeceği belirtiliyor. Hükümet cephesi karara itiraz etti. Son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek. 2003 yılından başlayarak yapılan 5 özelleştirme işlemi, çeşitli sendikalar ve meslek odaları tarafından yargıya taşınmış, kamunun bu özelleştirmelerle...