03 / 05 / 2024

SEKA Kâğıt Fabrikası arazisine stat

SEKA Kâğıt Fabrikası arazisine stat

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

SEKA Kâğıt Müzesi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla oluşturduğu Türkiye'nin ilk, Dünya’nın en büyük kâğıt müzesi SEKA Kâğıt Müzesi açıldı.

Kocaeli SEKA Kağıt Müzesi açıldı!

SEKA Kağıt Fabrikası, ilk kurulduğu günden tam 80 yıl sonra bu kez Türkiye’nin hafızası niteliğinde SEKA Kağıt Müzesi olarak kapılarını yeniden açtı

Tekirdağ'da 5.6 milyon TL'ye satılık süt fabrikası!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi, Süleymanpaşa Ahmetçe Mahallesi'nde bulunan süt fabrikasının borçlu hissesini satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 607 bin 374 TL olarak belirlendi.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık çimento fabrikası yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Soma'da yapılıyor. Çimento fabrikası binden fazla kişiye istihdam sağlayacak.

Kocaeli eski Seka Kağıt fabrikaları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Seka Fabrika alanı içinde yer alan 2.ve 3. Kağıt Fabrikası şeklinde adlandırılan yapılarda dış cephe ve çatı tadilatı yapıyor. Çalışma kapsamında çatı imalatları ve duvar söküm işlemleri sürüyor.

Seka’nın 2. ve 3. fabrikalarında tadilat yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Seka Kağıt Fabrikası alanında bulunan 2. ve 3. fabrika yapılarında tadilata gidiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılan ihaleye 13 firma katıldı.

Kocaeli Seka Kağıt Müzesi açılış için gün sayıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla eski Seka Kağıt Fabrikası’nın bir bölümünde yapımı devam eden Seka Kağıt Müzesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Kocaeli Seka Kağıt Müzesi’nde çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Seka Kağıt Fabrikası’nın bir bölümünde yapımı devam eden Seka Kağıt Müzesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Kocaeli Seka Büyük Tüneli yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ki yol, köprü ve tünellerde çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seka Büyük Tünel de bakım ve onarım çalışmalarını bitirdi.

Kocaeli Seka’daki eski trafo binası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından Seka içirişindeki Kocaeli Bilim Merkezi yanında yer alan Seka Kağıt Fabrikası döneminden kalma trafo binalarının ve Kocaeli Fuarı içerisindeki Altınhan binasının yıkımı için ihale yapılmıştı.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli projelerini denetledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve Avrupa’nın En Büyük Kâğıt Müzesi olacak SEKA Kâğıt Fabrikasını yerinde inceledi.

SEKA Kâğıt Fabrikası arazisine stat Haberi

SEKA Kâğıt Fabrikası arazisine stat

“Bu ülkeyi kuran, çağdaşlığa, medeniyete, özgürlüğe kavuşturan Gazi Mustafa Kemal’in adını koymaktan neden itina ediliyor? Giresun halkının bu yönde talebi vardı. Adeta kampanya başlatıldı, ‘Çotanak arena değil, Atatürk Stadyumu olsun’ diye. Neden bu önemli sesler duyulmak istenmedi? Yoksa Atatürk adı unutturulmaya mı çalışılıyor?”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Orayı yandaşlarına peşkeş çekenler şimdi göz boyamak için Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi. 


 Hizmete karşı olmadıklarını vurgulayan Başkan Tığlı, Giresun’un işsizlik gibi çok ciddi bir sorunu olduğunun altını çizdi, öncelikle istihdam yaratacak yatırımlar yapılmasını talep etti ve “Ayrıca stadyumun adı neden Atatürk değil de Çotanak Arena....