04 / 05 / 2024

şeker bank genel müdürü

şeker bank genel müdürü

Kredi ile konut almak isteyen vatandaş faizlerin düşmesini bekliyor. Şeker Bank Genel Müdürü Servet taze Merkez bankasının fazi indiriminin konut kredilerine yansımasının rötarlı olacağını söyledi.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Ziraat Bank Azerbaycan Şuşa'da şube açıyor!

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Avni Demirci yaptığı açıklamada, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa şehrinde şube açacaklarını duyurdu.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Şeker Finansal Kiralama'nın genel kurul kararları tescillendi!

Şeker Finansal Kiralama'nın 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Şeker Finansal Kiralama'nın genel kurul sonuçları tescillendi!

Şeker Finansal Kiralama'nın 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Şeker Finansal Kiralama'nın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Şeker Finansal Kiralama'nın 30 Mart'ta gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı tescillendi...

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum'daki gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum İli, Pasinler İlçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 21 Nisan tarihinde yapılacak.

şeker bank genel müdürü Haberi

şeker bank genel müdürü

Şeker Bank Genel Müdürü Servet Taze, bankanın Kapadokya’daki basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlarken"(TCMB faiz indirimi) Ticari kredilere daha hızlı yansıyacaktır. Bireysel ve konut kredilerine orta-uzun vadeli olması münasebetiyle daha rötarlı yansıyacaktır" dedi.


Taze bu konudaki açıklamasına şöyle devam etti,”TCMB faiz artışının kredi faizlerine yansıması ile ilgili olarak “Ticari kredilere daha hızlı yansıyacaktır. Bireysel ve konut kredilerine orta-uzun vadeli olması münasebetiyle daha rötarlı yansıyacaktır. Eğer Fed faiz artırımını uzatırsa ticari/kurumsal kredilerde faizler çok daha hızlı geri gelecek. Çünkü swap’lar aşağı gelecek. Fakat orta-uzun vadeli konut kredisi, bireysel kredi anlamında Fed başta olmak üzere bir sürü konjonktürün biraz daha netleşmesi beklenecek diye düşünüyoruz." şeklinde konuştu.


TCMB ile piyasada bir güven oluştu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) yeni adımları ile ilgili bir soru üzerine,...