02 / 05 / 2024

Şekip Karakaya Sampaş

Şekip Karakaya Sampaş

2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alan Şekip Karakaya kimdir? Şekip Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şekip Karakaya...

SAMPAŞ, CeBIT Bilişim Eurasia 2014'te Akıllı Kent çözümlerini anlatacak!

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak olan SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve şirket yetkilileri, 11 Eylül Perşembe günü 11 no’lu salonda olacak...

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaya tarafından kuruldu.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaca ve Ferhat Karaca ortaklığında kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zinnur Karakaya tarafından kuruldu.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Altuncu, Çetin Ercüment Başkaya, Tarık Altuncu ortaklığında kuruldu. 

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

Şekip Karakaya Sampaş Haberi

Şekip Karakaya Sampaş

Şekip Karakaya kimdir?

Şekip Karakaya, 2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alıyor.


Şekip Karakaya, 1953 yılında Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da yaptı. Daha 13 yaşında iken babasına ait açık hava sinemasını 10 yıl boyunca işletti. 


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat - Maliye Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. 1975-1976 yıllarında, İşletme İktisadi Enstitüsü'nde lisansüstü bir çalışma yaptı. Profesyonel meslek hayatına Sabancı Holding Bünyesindeki kuruluşlarda başladı. 1981 yılında, Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri AŞ'yi kurdu.

Henüz bilgisayarın "IBM" markası ile özdeşleştiği bir dönemde, Sampaş'ın Türkiye'de ilk defa donanım satışı dışında yazılım, eğitim, servis ve destek faaliyetleri ile müşteri memnuniyetini hedefleyen anahtar teslimi çözüm sağlayıcı firma olmasını sağladı. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile başlayan "Girişimcilik, Bilişim ve...