14 / 10 / 2024

Sekiz Peyzaj Yatırım iletişim

Sekiz Peyzaj Yatırım iletişim

Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Bildik tarafından kuruldu. 

Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Bildik tarafından kuruldu. 

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

Türkiye'de doğrudan yabancı yatırım yüzde 36 artış gösterdi!

Türkiye'ye doğrudan yabancı yatırım bu yılın sekiz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 36 artış gösterdi ve 11 milyar 815 milyon dolara yükseldi.

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

UK Enerji Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İst. Şb. açıldı!

UK Enerji Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Muazzez Özsoy Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 2 Temmuz'da açıldı.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Kaş'ın altyapısına 105 milyon liralık yatırım yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2 yıl içinde Kaş'a 105 milyon lira alt yapı yatırımı yapacaklarını söyledi. Türel, "Terminal, arıtma tesisi, içmesuyu hattı, kanalizasyon şebekesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak'' dedi.

Çin, demiryollarına yılın ilk sekiz ayında 65 milyar dolar yatırım yaptı!

Çin Demiryolları Kuruluşu'ndan (CRC) yapılan açıklamada, yılın ilk sekiz ayında sektöre yapılan sabit varlık yatırımlarının 405 milyar yüene ulaştığı, yatırımın geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 arttığı kaydedildi.

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Tuncay Altunsu, Mehmet Gür ve Barış Aksüs tarafından kuruldu.

Amway Konya'ya 200 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

KOBİ'leri sayesinde son sekiz yılda ihracatını 2.5 kat artıran Konya, artık ölçek büyütmeye odaklandı. Kente yabancı ilgisi de arttı. Unilever'in dondurma fabrikası kurduğu Konya'ya Amway de 200 milyon euro yatırım yapıyor

Kadir Topbaş: Sekiz yılda 49 milyar TL'lik yatırım yaptık!

Topbaş, "önce insan ve insana hizmet" diyerek çalıştıklarını ifade ederek, son 8 yılda İstanbula 49 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirdi

Emlak Konut 8 yılda 14 milyar TL'lik yatırım portföyüne ulaştı!

Emlak Konut son sekiz yılda 14 milyar liralık yatırım portföyüne ulaştı. Acaba Emlak Bankası için acele mi edildi

Sekiz Peyzaj Yatırım iletişim Haberi

Sekiz Peyzaj Yatırım iletişim

Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Bildik tarafından kuruldu. 

Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul, site, plaza, depo, soguk hava deposu, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesis, organize sanayi bölgesi, spor tesisi mesken,isyeri,arsa,arazi gibi tasınmaz almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, alım satımına, kiralanmasına aracılık etmek. 2. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sekiz Peyzaj Yatırım Anonim Şirketi adres: Barbaros Mah.Al Zambak Sok. Varyap Merıdıan Sit.A Blk.2/57 Ataşehir