05 / 05 / 2024

sektörde yeni iş modelleri

sektörde yeni iş modelleri

Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, sektörü yeni bir iş modeliyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Sistem, markalı konut projelerinden alınacak fırsat dairelerin avantajlı ödeme modelleriyle satılmasına dayanıyor.

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

İşsizlik maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak? En az bu kadar maaş alınacak! 

Yeni asgari ücret ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken işsizlik maaşına gelecek zam merak konusu oldu. Peki yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak?

Almanya’nın 6 milyon yeni işçi alımı şartları netleşti! Dil zorunluluğu yok!

Yeni işçi alımına gitmeye hazırlanan Almanya’da Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanan Nitelikli Göçmen Yasası ile 6 milyon yeni göçmeni istihdam edecek. Dil bilme zorunluluğu bulunmayan yeni işçi alımı için işte aranan tüm şartlar…

Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Milyonlarca vatandaşın maaşı yeni yılla beraber zamlandı. Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Hangi sektörde ve pozisyonda kim kaç para alıyor? İşte 2023 maaş tablosu

Asgari ücret, memur maaşları, emekli aylıkları derken özel sektörde yapılacak zamlar dört gözle bekleniyor.

sektörde yeni iş modelleri Haberi

sektörde yeni iş modelleri


Kentsell gayrimenkul sektörünü yeni bir is modeliyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Sistem, markalı konut projelerinden alınacak fırsat dairelerin avantajlı ödeme modelleriyle satılmasına dayanıyor.


GAYRİMENKUL sektörünün lokomotif şirketlerinden Sinpaş Holding'teki 25 yıllık tecrübesinin ardından 2014 yılı başında 'EYG Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, sektörü yeni bir iş modeliyle tanıştırmaya hazırlanıyor. 


Bitmiş ev satışına uzmanlık getirecek olan EYG Grup, yakın zamanda kuracağı Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonu üzerinden teslime hazır markalı konut projelerindeki 'fırsat daireleri' satın alacak ve oluşturulacak markalı konut havuzu, KentSell aracılığıyla alıcılara indirim ve avantajlı ödeme modelleriyle ulaştırılabilecek.


Sektöre katma değer sağlaması beklenen bu yeni iş modelinin ilk örneği olan Maslak Mashattan projesinde ise 80 daire, yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanlarıyla satışa...