07 / 07 / 2024

Sektörel Algı ve İtibar Araştırması era türkiye

Sektörel Algı ve İtibar Araştırması era türkiye

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Hizmet, perakende ve inşaat sektörlerinde güven azaldı! TÜİK resmen duyurdu! 

TÜİK tarafından, sektörel güven endekslerinin Ağustos ayında aylık bazda perakende ticaret sektöründe yüzde 0,4, inşaat sektöründe yüzde 0,7 ve hizmet sektöründe yüzde 1,7 düştüğü açıklandı. İşte o rakamlar...

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

İnşaat sektörü ve konut fiyatları çıkmaza girdi: Demir, beton ve çimento fiyatları arttı! 

İnşaat sektöründe yaşanan maliyet artışları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Demir, çimento ve beton fiyatlarında meydana gelen fahiş artışlar inşaat sektörünü ve konut fiyatlarını çıkmaza soktu...

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

İnşaat sektörü maliyetlerden ve dövizdeki dalgalanmadan nasıl etkilenecek?

Helmann Grup'un Yönetim Kurulu Başkan Dr. Selman Özgün, yükselen inşaat maliyetlerinin ve dalgalanan döviz kurunun gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğini anlattı. Özgün, sektörün global düşünmesi gerektiğini ve iş yapış şeklinin değişmesi gerektiğini belirtti.

Konut ve inşaat sektörünü 2021'in ikinci yarısında neler bekliyor?

Türkiye İMSAD tarafından, yapı sektöründe ve ekonomi çevrelerinde dikkatle beklenen aylık sektör raporunu yayınladı. Rapora göre, inşaat sektöründe hareketlenme başladı.

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 3.1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) sektörel güven endeksi verilerini yayınladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; güven endeksi hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde geriledi.

5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sektörel Algı ve İtibar Araştırması era türkiye Haberi

Sektörel Algı ve İtibar Araştırması era türkiye

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor. 

Yatırım algısı ise yüzde 24 ile ikinci sırada yer aldı. Gayrimenkul sektörü hakkında sık bilgi alman ve güvenilen bilgi kaynakları sıralamasında ilk sırada 'arkadaş ve tanıdıklar' yer alırken ve billboard, afiş, pano gibi açık hava reklamları ikinci sırada geldi. 

Sektörün genel olarak ne derece beğenildiğini anlamak için görüşülen kişilere 9 sektör içinde gayrimenkul sektörünü ne derece beğendikleri soruldu. Sektörün doğrudan ilişkili olduğu paydaşlarda, fmans çevresi, gayrimenkul hizmet firmaları, kamu kurumlan ve yerel yönetimler, ofis-AVM kiracıları, sektör çalışanlan, sektör liderleri, taşeron firmalar ve tedarikçi firmalar sektörler beğeni sıralamasında gayrimenkul sektörü ilk sıralarda yer aldı. Bankacılık, fmans ve...