03 / 05 / 2024

Selahattin Akaydın

Selahattin Akaydın

Hins Turizm İnşaat Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet İrfan Açıkgöz, Celal Ceylan, Harun Aydın, Nesim Ekinci ve Selahattin Akaydın ortaklığıyla kuruldu...

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Akaydın tarafından kuruldu.

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi komisyonda!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın da imzasının bulunduğu Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda başlandı.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Antalya'daki bazı SİT alanları meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'nın bazı ilçelerindeki koruma alanlarının SİT statülerinin değiştirilmesi ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı..

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Gayrimenkulde Avrupa'nın Cazibe Merkezi; Portekiz!

Portekiz'de oturma izni, gayrimenkul alımı ve vatandaşlık işlemleri konusunda danışmanlık hizmeti sunan Yeni Bir Hayat CEO’su Şevki Akaydın, Portekiz'in cazip yatırım alanlarının başında gelmesinin bir çok sebebi olduğunu söylüyor..

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Gayrimenkul yatırımında yeni dünya trendleri!

Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım programları ile ilgili bir rehber hazırladı. Peki 1 milyon Euro yatırımınızı nasıl değerlendirebilirsiniz?

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Onp İnşaat Peysaj Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onp İnşaat Peysaj Elektrik Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Ürün imzasıyla kuruldu.

Selahattin Akaydın Haberi

Selahattin Akaydın

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  şirket turizm sahasında yurtiçinde ve yurtdışında ilgili kanun tüzük ve yönetmelik gibi mevzuat çerçevesinde turizm her türlü turistik işletmeler otel motel tatil köyü apart oteller kamping yat limanı marina yeme içme tesisleri eğlence yerleri buna benzer turistik tesisler kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi İmsan Küçük Sanayi Sitesi C Blok NO:2/4 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet İrfan Açıkgöz, Celal Ceylan, Harun Aydın, Nesim Ekinci ve Selahattin Akaydın ortaklığıyla...