12 / 05 / 2024

şelale projesi

şelale projesi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından DSİ 4. Bölge Müdürlüğü’nün de onayı doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında, Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalı içerisinde şelale projesi hayata geçirildi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Konya Beyşehir BSA kanalında şelale projesi hayata geçirildi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından DSİ 4. Bölge Müdürlüğü’nün de onayı doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında, Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalı içerisinde şelale projesi hayata geçirildi.

Kocaeli Derince meydan düzenlemesi nasıl olacak?

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Şelale Projesi’nin hazırlıklarının sona ermesinin ardından ilçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için düğmeye bastı.

Şelale Village nerede? Havadan videosu!

Dap Yapı tarafından Taşdelen bölgesinde hayata geçirilen Şelale Village projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Tuzla Şelale Park nerede?

İstanbul Anadolu yakasında İçmeler Aydınlı güzergahı üzerinde Tuzla'da hayata geçirilen Şelale Park projesi 110 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Tuzla Şelale Park'ta lunapark, çocuk oyun alanı, trafik köyü, yüzme havuzu, kafeterya, piknik alanı

Soyak Şelale ve Göztepe Konutları’nda yaza merhaba partisi!

Soyak’ın İstanbul Ümraniye’de yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri ve Göztepe’deki ilk özel toplu konut projesi Soyak Göztepe Konutlarında müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenlikleri gerçekleştirdi

Şelale Parkın ilk etap satışları 2 günde tamamladı! 2. etap için talep toplanıyor!

Seha Yapı yeni konut projesi Şelale Parkın ilk etap satışlarını iki günde tamamladı. Toplam 3 etapta satışı tamamlanacak projede ikinci etap satışları için de ilgi yine yoğun. Selçukluda başlanacak olan Şelale Parkın temelleri önümüzdeki ay atılacak

Soyak Şelale Evleri yazı müzikle karşıladı!

Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyakın İstanbul Ümraniyede yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri; haftasonunda, müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenliği gerçekleştirdi...

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi iki hafta içinde resmi olarak satışa çıkacak

Tepe İnşaat'tan Tepe Prime projesi!

Tepe İnşaat tarafından Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir Yolu üzerine yapılan butik yaşam ve iş merkezi Tepe Prime projesi büyük ilgi görüyor

3. Köprü projesi İBB Meclisi'nde!

3. Köprü ve bağlantı yolları projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne geldi

şelale projesi Haberi

şelale projesi

Özellikle tarımsal sulamaya ihtiyaç duyulan yaz döneminde Beyşehir Gölü sularını Türkiye’nin tahıl ambarı olan Konya Ovası’na taşıyarak bölgeye hayat veren BSA Kanalı’nın, Taşköprü önündeki başlangıcında başlatılan çalışmalar doğrultusunda oluşturulan şelale, görsel yönüyle görenlerin ilgisini çekiyor.


Şelale, havanın karardığı saatlerde su yüzeyinde 7 farklı renge bürünen ‘Beyşehir’ yazısıyla da dikkat çekiyor.


Proje bu yönüyle de, Konya’nın gölü, doğal güzellikleri ve tarihi kültürel zenginlikleri nedeniyle en fazla ziyaretçi çeken ilçelerinden olan Beyşehir’e farklı bir görsel değer daha katmaya hazırlanıyor.



Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Proje Ekibi’nin hazırladığı özel projeyi kısa süre içerisinde hayata geçirdiklerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.


Beyşehir’in, dönemlerinde hep ilkleri yaşadığına vurgu yapan Özaltun, bu projenin de uzun zamandan beridir hayal ettikleri ve çalışmasını sürdürdükleri sıra dışı faaliyetlerden birisi...