08 / 07 / 2024

Selami Eyüpoğulları

Selami Eyüpoğulları

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selami Eyüpoğulları tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de Bayrampaşa, Orta Mahalle, Demirkapı Caddesi, Eyüpoğulları İş Hanı'nda kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Kasaplardan önemli uyarı! Kurban etini poşete koymak sakıncalı!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan kurban etlerinin saklanma koşullarına yönelik önemli uyarı geldi. Kurban etini poşete koyarak saklamak sağlık açısından zararlı.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Kira sorunu çözülüyor mu?

Bursadabugün köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında kira sorunlarını kaleme aldı. 

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Eyüboğulları Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüboğulları Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çelikel tarafından kuruldu.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu...

Selami Eyüpoğulları Haberi

Selami Eyüpoğulları
E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selami Eyüpoğulları tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...