04 / 05 / 2024

Selami Gülay

Selami Gülay

EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, EXPO alanında süren çalışmaların hızla devam ettiğini ve alanın öngörülen sürede tamamlanacağını belirtti. EXPO alanındaki çalışmaların büyük bölümünün 2015 yılı bitmeden tamamlanacağını dile getirdi.

Selami Gülay: Turizmciler EXPO 2016'nın içinde olmalı!

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Gülay, "Bizim hedefimiz 8 milyon misafiri EXPO 2016 Antalya'ya getirebilmek. Ancak bu turistleri, turizmciler getirecek, konaklatacak, misafir edecek" dedi

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Gülşen tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Topçuoğlılar tarafından kuruldu.

Selami Gülay Haberi

Selami Gülay

EXPO Genel Sekreteri Selami  Gülay, EXPO alanında süren çalışmaların hızla devam ettiğini ve alanın öngörülen sürede tamamlanacağını belirtti


EXPO alanındaki çalışmaların büyük bölümünün 2015 yılı bitmeden tamamlanacağına dikkat çeken EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, yaklaşık 80 dekar büyüklüğündeki EXPO Gölü'nün tabanının kanallarla birlikte 100 bin metrekareyi bulan yalıtımının bitirildiğini açıkladı. 8 bin metrelik alan içi kanalizasyon hattının tamamlanma oranının yüzde 45'e ulaştığını, 13 bin 550 metre olan yağmursuyu drenaj hattının da yüzde 32'sinin tamamlandığını aktaran Gülay, EXPO alanı ile Lara Atıksu Arıtma Tesisi arasına da 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon kollektör hattı inşa edildiğini söyledi. 2 metre çapındaki borular kullanılarak yapılan hattın, Aksu ilçesinin ana kollektör hattı olacağını ve ilçenin kanalizasyon sorununu çözeceğini ifade eden Gülay, "Hattın geçeceği alanda zemin ıslahı...