29 / 07 / 2024

Selami Özgen

Selami Özgen

Yapılan araştırmalar kapalı mekanlardaki havanın doğada yani dışarda soluduğumuz havaya göre daha çok zararı bakteri, mikrop, partikül, küf ve maya içerdiğini gösteriyor.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Özgen tarafından kuruldu.

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Özgen tarafından kuruldu.

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü oldu!

Bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne İsmail Tüzgen getirildi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanım Özgenç tarafından kuruldu. 

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Selami Özgen Haberi

Selami Özgen

Bir de üstüne evde ve iş yerimizde sigara içiyorsak, evimizi iş yerimizi ne kadar havalandırırsak havalandıralım az veya çok sürekli zehir soluyoruz. Önemsiz bir detay gibi görünüyor ama sürekli olarak aynı ortamda yaşıyorsak dışarda soluduğumuz havaya göre daha çok zararı bakteri, mikrop, partikül, küf ve maya içeren havayı ciğerlerimize çekiyoruz. Bir de üstüne ağır ve insanı rahatsız eden kokular... Bir süre sonra burnumuz bu kokulara alışıyor, fakat evimize iş yerimize dışardan biri geldiğinde doğrudan ortamda ağır bir kötü koku olduğunu fark ediyor.

Kozmetik ve tıp biliminin bu konudaki son ürünü: Radyötör Parfümü

Bu sorunlara çözüm için en son geliştirilen ürün Lykia Radyötör Parfümü… “Sağlıklı hava sahasında yaşamak bir insan hakkıdır!” diyen Lykia Radyötör Parfümü Ürün Müdürü Selami Özgen, bir Türk firması...