05 / 05 / 2024

Selçuk Ay Grup İnşaat

Selçuk Ay Grup İnşaat

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi dolar tahmini! 6 ayda 10'a kartlarsa kimse şaşırmasın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili ''6 ay da 10'a kartlarsa kimse şaşırmasın'' diyerek bomba gibi dolar tahmininde bulundu. 

Yatırımcılar teyakkuzda! Selçuk Geçer şubat ayını işaret etti! Seçim öncesi ortalığı kasıp kavuracak!

Dolara dair ünlü ekonomist Selçuk Gezer'den korkutan senaryo. İşte dolar alacaklara uyarılar!

Selçuk Geçer Şubat ayında doları nelerin beklediğini açıkladı!

Yatay bir seyir halinde devam eden doların durumu yatırımcıları düşündürürken ekonomist Selçuk Geçer, “Dolar kaç olacak?” sorusuna net bir yanıt verdi.

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Dolar kahini Selçuk Geçer korkuttu! 'Dolar 35 Lira olacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarda beklenen yükselişi açıkladı. Doların 35 TL olacağını ısrarla söyleyen Selçuk Geçer “Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek” dedi…

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.

Elinde dolar ve Euro olanlar için çanlar çalıyor! Selçuk Geçer teker teker uyardı! Bu son dakika açıklamasına bir bakın!

Tahminleri ve açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer resmi twitter hesabı üzerinden Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Kasım ayına ilişkin korkutan bir paylaşım gerçekleştirdi. Şimdi çanlar elinde dolar ve Euro olanlar için çalıyor. Hemen bir bakın...

'Tsunami yolda' diyen Selçuk Geçer'den dolar için korkunç uyarı!

Selçuk Geçer, aralık ayında dolar kuru için Türkiye'yi kabusun beklediğini savundu.

Selçuk Geçer duyurdu! İşte doların fırlayacağı tarih!

Para piyasalarının kahini Selçuk Geçer, doların 20 TL barajını aşması için kasım ve aralık ayına işaret etti.

Selçuk Ay Grup İnşaat Haberi

Selçuk Ay Grup İnşaat

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu. 


Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,b-Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazırsıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve...