07 / 05 / 2024

Selçuklu Evleri kiralık

Selçuklu Evleri kiralık

Yapı Yatırım ve Aziz Gayrimenkul ortaklığında Sultanbeyli'de inşa edilmekte olan Selçuklu Evleri projesinde faizsiz komisyonsuz 29 ay vade ile ödeme yapılabiliyor..

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Konya Selçuklu'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu'daki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

Konya Selçuklu'da 10.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Selçuklu Evleri kiralık Haberi

Selçuklu Evleri kiralık

Sultanbeyli'de, metro bağlantılarına yakın konumda Yapı Yatırım ve Aziz Gayrimenkul işbirliğiyle inşa edilmekte olan Selçuklu Evleri projesinde Ramazan ayı fırsatları devam ediyor. Yüzde 30 peşinat + kalanı faizsiz ve komisyonsuz 29 ay taksitle ödeme seçeneği ile ev sahibi olunabilen Selçuklu Evleri projesinde dileyen banka kredili ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.

Haziran 2016  tarihinde tamamlanarak teslm edilmesi beklenen Selçuklu Evleri projesinde metrekare birim fiyatları ortalama 2 bin 500 lira olarak belirlendi. 3 blok olarak tasarlanan ve toplam 193 daireden meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde 114 - 171 metrekare arasında 2+1 ve 3+1 daireler  bulunuyor.

EM Sultanbeyli gişelerine  ise sadece 3 dakika, Marmara Üniversitesi Hastanesi ile Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne 5 dakikada, Viaport AVM'ye ise 10 dakikalık mesafede yükselen Selçuklu Evleri projesinde konutların...