18 / 05 / 2024

selektör binası kiraları

selektör binası kiraları

Sarayönü Belediye Başkanlığı; 16 mahallede 6 kantar binası ile 10 selektör binasını açık teklif usulü ile 3 yıl süreyle 10 Eylül Çarşamba günü kiraya verecek.

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

Kiralık ev bulunamayan o ilde kiralar 25 bin TL'ye yükseldi! Ev kiralamak isteyenlerden aranan ilk şart memur olmak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardndan birçok binanın hasar aldığı Diyarbakır'da kiralar memur maaşını geçerek 25 bin liraya kadar yükseldi.  

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Brüksel'de kira zamlarını kontrol etmek için komisyon kuruldu!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de aşırı ev kiralarını kontrol etmek için yeni komisyon kurulmasına karar verdi. 

Kooperatifte tamamlanan daireler kime aittir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Ortağı olduğumuz kooperatif 6 blok yapacak. Beşi tamam, birinin inşası sürüyor. Bir kısmında kiracı var ve kira alınıyor ama kiraları kooperatif alıyor. Bunlar kimin malıdır? Bu kiraları kooperatifin alması doğru mudur? sorusunu yanıtladı.

AVM kiraları normale döndü, perakende sektörü nefes aldı!

2019'da toplam cirosunu artıran perakende sektörü, AVM kiralarının liraya dönmesiyle moral buldu. 2020 gündemlerinde yeni yasal düzenlemeler ve verimli büyüme var...

Ankara Ulus'taki Kültür Bakanlığı binası müze olacak!

Kültür Bakanlığı’nın 1926 yılında inşa edilen Ulus’taki tarihi binası müzeye dönüşecek. Bakanlık ise Jandarma’nın binasına taşınacak.

İznik'te yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’nın İznik ilçesinde, yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli törenle atılırken, semt sahası da hizmete açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının kazıkları kırık mı?

İzmir Büyükşehir Belediye binasının depreme dayanıklı olmadığını ortaya koyan raporda yapıyı taşıyan kazıkların kırık olduğu da yer alıyor. 2 bin çalışanın can güvenliği risk altında

AVM kiralarında üst sınır 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı!

AVM kiralarında TL’ye dönülmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel: "TL’ye sabitlenecek AVM kiralarında üst sınır Ocak 2015’deki 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı" dedi.

Ankara CSO binası 21 yıldır tamamlanamadı!

Başkentliler tarafından ‘Senfoni Çukuru’ olarak adlandırılan, temeli 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafında atılan “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası” binası 21 yıldır bitirilemiyor.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.

selektör binası kiraları Haberi

selektör binası kiraları


Sarayönü Belediye Başkanlığı; 16 mahallede 6 kantar binası ile 10 sellektör binasını açık teklif usulü ile 3 yıl süreyle kiraya verecek. 


İhaleleri 10 Eylül 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30' da Belediye Toplantı Odası'nda encümen huzurunda yapılacak. 


İHALE İLANI:

6 ADET KANTAR BİNASI VE 10 ADE SARAYÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 406


İLAN


SARA YÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1- Belediyemize ait İlçemizin muhtelif Mahallelerinde bulunan 6 Adet Kantar Binası ve 10 Adet Sellektör Binası 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile ayrı, ayrı ihalesi yapılarak 3 (Üç) yıl süreyle kiraya verilecektir.


2- İhaleye ilişkin Şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir.


3- İhale Açık Artırma Usulü ile 10.09.2014 Çarşamba Günü Saat 14:30' da Belediye Toplantı...