12 / 05 / 2024

Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerde

Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerde

Yürekten Enpay Grubu Onursal Başkanı Selim Yürekten’in bina bağışını yaptığı Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni protokol üyeleri açtı. 2014-2015 eğitim yılı başlangıcında Başiskele’de açılan 2’nci okul oldu.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Selim Temurci: Asgari ücret 20 bin TL bile olsa, büyükşehirlerdeki 1 kira ödenemiyor!

Gelecek Partisi Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili konuştu. Temurci, asgari ücret ile kira fiyatlarını karşılaştırdı. İşte o açıklama ve rakamlar...

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yıldız tarafından kuruldu.

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

OYAK'tan İzmir'e 216 konutluk yeni proje!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesini İzmir Çiğli'de hayata geçirecek. Projede 216 adet konut yer alacak.

Merkez Bankası Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, '2021 Yılında Para ve Kur Politikası' tanıtım toplantısında yaptığı sunumda, "Fiyat istikrarını sağlamak hepimizin ortak amacı olmalıdır. TCMB olarak biz bu amaca yürekten inanıyoruz ve enflasyonu düşürmekte kararlıyız" ifadesini kullandı.

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Yılmaz ve Onur Çukurlu ortaklığında kuruldu.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Selim Taylan, Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama'nın yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taylan oldu...

Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerde Haberi

Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerde


Yürekten Enpay Grubu Onursal Başkanı Selim Yürekten’in bina bağışını yaptığı Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni protokol üyeleri açtı. 2014-2015 eğitim yılı başlangıcında Başiskele’de açılan 2’nci okul oldu.


Bina bağışını Selim Yürekten Enpay Grubu Onursal Başkanı Selim Yürekten’in yaptığı, arsa bağışını ise Enpay Endüstriyel Pazarlama ve Yatırım A.Ş’nin üstlendiği Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışı protokol katılımı ile gerçekleşti. Okuldaki törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, CHP Milletvekili Haydar Akar, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

MALİYETİ 14.871.000 TL

24 derslik binası ve 3 adet atölye ve konferans salonundan oluşan okul, Selim Yürekten Enpay Grubu Onursal Başkanı tarafından yaptırıldı. Maliyeti 14.871.000 TL olan okulun taban oturma...