27 / 04 / 2024

Selin Dağlaroğlu

Selin Dağlaroğlu

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Yumurta kapıya dayandı Kahvaltının vazgeçilmezi cüzdanın kabusu oldu

Artan yem, taşıma ve enerji maliyetleri temel gıda ürünlerinin fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Bu ürünlerden biri de kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta. Son gelen zamlarla birlikte yumurtanın fiyatı 50 liralara dayanırken Diyarbakır’da 30’lu yumurtanın fiyatı 60 liraya çıktı. Yetiştiriciler ise

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Buharalıoğlu tarafından kuruldu.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Melis İşiten: Dul kadınsın diye ev vermeyene rastladım!

Eşi Uraz Kaygılaroğlu’ndan kısa bir süre önce boşanan Melis İşiten’le, kadın hikayelerini anlattığı yeni kitabı vesilesiyle buluştuk. İşiten en çok Bağdat Caddesi’nde ev ararken duyduğu “Dul kadına ev yok” cümlesi nedeniyle üzüldüğünü söylüyor...

İBB 5 araziyi daha satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 18 Aralık'ta Kağıthane, Eyüpsultan ve Pendik'teki araziler ve 25 Aralık'ta da Beyoğlu ve Pendik ilçelerinde yer alan toplam 5 araziyi 2 milyon 606 bin 246 TL'ye satacak...

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Tarihi Kruger Han yeni kiracısını bekliyor!

İstanbul’da Beyoğlu’nun en özel noktalarından birinde konumlanan, İstanbul Sanayi Odası’na (İSO) bir dönem genel merkezlik yapan tarihi Kruger Han, yeni kiracısını bekliyor.

Antalya Vakıf Çiftliği, Zeytinpark oldu!

Antalya'da 1930'lu yıllarda 22 bin dönüm olan ve yapılaşmanın etkisiyle 10 kat kadar küçülen Vakıf Çiftliği rehabilite edildi.

Beyoğlu Narmanlı Han restore edildi!

İstanbul'da Beyoğlu’nun simge yapılarından 186 yıllık Narmanlı Han’ın ön cephesi ortaya çıktı, binadaki restorasyon tartışması tekrar başladı. 

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

Selin Dağlaroğlu Haberi

Selin Dağlaroğlu

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu. 


DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve danışmanlığını yapmak


DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi adres: Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza, Kat:10...