18 / 07 / 2024

selka kütahya hazır beton tesisi

selka kütahya hazır beton tesisi

Selka Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya, son satın alınan bu tesis ile şirketlerinin marka değerini yansıtacak şekilde yenilemeleri yapıp, üretime başladıklarını ifade etti..

Satışa hazır inşaat projesine manzara engeli! 446 bin dolarlık dairelerin yer aldığı dev binaya yıkılıyor!

Japonya'da yapımı tamamlanmış ve daireleri satışa hazır inşaat projesi için Fuji Dağı manzarasını engellemesi nedeniyle yıkım kararı verildi. 

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

'Büyük tufana hazır olun' diyen İslam Memiş euro için rakam verdi!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayında Avrupa ve ABD’nin operasyonlarına dikkat çekerek ''büyük tufana hazır olun'' dedi ve euro için rakam verdi. 

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Marmara'da 110 kilometrelik fay kırılmaya hazır! Deprem uzmanı bir bir açıkladı ve uyardı! 7.2 büyüklüğünde deprem...

Marmara depreminin Türkiye’nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığına darbe vuracağına dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür, 110 kilometrelik fayın kırılmaya hazır olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarına uyarıda bulunarak 48 saat sonra büyük depremin olacağını açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun!

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Altın birden dibe vurdu! Uzman Hatice Kolçak büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor

Altın fiyatları birden dibe vurdu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

selka kütahya hazır beton tesisi Haberi

selka kütahya hazır beton tesisi


Şirket stratejilerini inorganik büyüme üzerine yönlendirdiklerini belirten Selka Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya, bu stratejinin bir yansıması olarak mart ayında Kütahya'da hazır beton tesisi alımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Son satın alınan bu tesis ile şirketlerinin marka değerini yansıtacak şekilde yenilemeleri yapıp, üretime başladıklarını ifade eden Kaya, bu alımla birlikte filolarının 50 mikser ve farklı boom uzunluklarda dokuz adet beton pompasına ulaştığını söyledi. 


Mevcut bir şirketi satın almanın, sıfırdan yatırım yaparak kurulan işlere göre belli üstünlüklere sahip olduğunu hatırlatan Kaya, Türkiye'de de şirket satın alma yoluyla büyümenin gittikçe tercih edilir olmaya başladığının altını çizdi. Bu büyüme stratejisinde satın alacakları şirketi çok titiz çalışmalardan sonra belirleyip, ona göre hareket ettiklerini anlatan Kaya, "İnşaat sektörüne girdiğimiz 1976 yılından beri çok iyi bir...