10 / 05 / 2024

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Yılmaz tarafından kuruldu.    

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

Xcellentus Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xcellentus Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mouhsine Lakhdissi tarafından kuruldu.

Aria Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aria Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Aslan ve Mohammad Daoud Scharghiar ortaklığında kuruldu.

Yusur Group Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusur Group Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ghalib Khalaf Obaidi tarafından kuruldu.

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Kayan Danışmanlık ve İş Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Kayan Danışmanlık ve İş Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Mohamed Mohamed Arafa tarafından kuruldu...

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu...

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat iletişim Haberi

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi konusu:


1.İNŞAAT MALZEMELERİ a) Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak. b) Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak, ithalatı ve ihracatını yapmak. c) Her türlü binaların ısı, su ve ses yalıtım malzemelerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak ithalatı ve ihracatını yapmak. d) Ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya,...