30 / 04 / 2024

Sema Pekdaş izmir konak kentsel dönüşüm

Sema Pekdaş izmir konak kentsel dönüşüm

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ağırladı. İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk olan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm konusundaki soruları da yanıtladı.

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Sema Şimşek'ten apartmanlarına giren hırsıza mektup!

Eski manken Sema Şimşek, üç gün içinde iki kez apartmanlarına giren hırsıza mektup yazdı

Konak, İzmir’in gayrimenkulde en pahalı yeri!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, göreve geldiği günden beri hayata geçirdikleri yatırımları anlattı. Pekdaş, Konak'ın İzmir’in gayrimenkulde en pahalı ilçesi olduğunu söyledi.

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Gültepe'de imar planları yenilenmeli!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Gültepe için özel projeler geliştirdiklerini açıklayarak “İyi bir plan yapılıp yollar açıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelecek” dedi.

Sema Pekdaş'tan Alsancak Stadı açıklaması!

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi Sema Topaloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Sema Pekdaş izmir konak kentsel dönüşüm Haberi

Sema Pekdaş izmir konak kentsel dönüşüm

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, Konak  Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ağırladı. İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk olan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm konusundaki soruları da yanıtladı. 


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) 8 Mart tarihli yönetim kurulu toplantısının konuğu oldu. 


Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetimi tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Sema Pekdaş, ÎZSÎAD Başkanı Hasan Küçükkurt ve yönetim kurulu üyelerinin sorularım da yanıtladı. 


Kentsel dönüşüm ile ilgili konuşan Başkan Pekdaş, ortada bir kentsel dönüşüm yasası olmadığını, yasanın halihazırdaki uygulamasının çürük binaların yenilenmesinden ibaret olduğunu söyledi.

İZSİAD yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Pekdaş, özellikle kent dönüşümü konusunda önemli mesajlar verdi. Farklı yasalar nedeniyle sağlıklı yol alınamadığını kaydeden Pekdaş, "Ortada bir kent dönüşümü...