28 / 07 / 2024

Semih Erken çin otelleri

Semih Erken çin otelleri

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

SSK, Bağ-Kur, EYT herkes çembere girdi! Eksik primi olanlar için hayat kurtaracak! 3.600 ve 5.400 günle erken emeklilik

Milyonlarca kişi emeklilik için hayal kuruyor. Herkesin emeklilik şartları ver kriterleri farklılık göstermekte. Prim gün sayısı ve yaş faktörü en önemli kriterler arasında geliyor. İşte erken emeklilikte yaş ve prim kriterleri...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Bu kişiler için erken emeklilik fırsatı: 2000 sonrası sigortalılar yaşsız, EYT'siz erken emekli olacak! 

Erken emeklilik hayali kuranlar için emeklilik kapsamı genişletiliyor. Bu kişiler için erken emeklilik fırsatı: 2000 sonrası sigortalılar yaşsız, EYT'siz erken emekli olacak. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Hiç sigortası olmayanlar da emekli olabilecek! Yaş şartı ve prim desteği sağlanacak! İşte erken emekliliğin formülü

Emeklilik konuları ve gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Emekli maaşlarına yapılacak ara zamlar ve üçüncü ikramiye gibi konular önem arz ederken, hiç sigortası olmayan kişilere emeklilik hakkı gündemde olacak. Peki erken emekliliğin formülü ne? İşte detaylar...

Milyonların hayali gerçek oluyor! 1999-2000-2008 girişli olanlar için son dakika erken emeklilik kararı!

Erken emeklilik için önemli bir düzenleme konusunda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce 2036 yılında emekli olması planlanan kişilerin, yeni düzenleme ile beraber emeklilik yaşları öne çekilme ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!

Son gelen müjdeli haberle birlikte EYT (Erken Yaşta Emeklilik) hayali kuranlar için yeni bir fırsat doğuyor. Sigorta girişi tarihi dikkate alınarak emekli olamayanlar, artık 10 yıl erken emeklilik imkanından yararlanabilecekler. 

Erken emeklilik için 10 yıl sigortalı olmak yetiyor! İşte detaylar belli oldu!

10 yıllık sigorta girişine sahip olan çalışanlar için bazı durumlarda erken emeklilik imkânı doğuyor. Bu koşulları yerine getirenler emeklilik kapsamına girmeye hakkı kazanıyor. En önemli ayrıntı olan sigorta başlangıç süresi için SGK erkek ve kadın için prim-gün tablosu son şeklini aldı.

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

1 milyon esnafa müjdeli haber! Erken emeklilik için şartlar netleşiyor!

EYT’den yararlanamayan yaklaşık 1 milyon civarındaki küçük esnafın erken emeklilik için prim sayısının SGK ile eşitlenmesi konusundaki detaylar netleşmeye başladı.

Emekli olmak için gün sayanlara müjde! 2 yıl erken emekli olma fırsatı!

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Emekli olmak için gün sayanlara 2 yıl erken emekli olma imkanı. İşte detaylar!

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.

Semih Erken çin otelleri Haberi

Semih Erken çin otelleri

Çin, turizm alanında hem yurtdışına turist gönderme hem de turist ağırlama noktalarında dünyanın yeni büyüğü olma yolunda hızla ilerliyor. Çin’in turizm alanındaki bu hızlı yükselişi, konaklama alanında hizmet veren veya hizmet vermeyi düşünen girişimcilerin önüne de önemli fırsatlar çıkarıyor.


Yıllardır konaklama sektöründe Türkiye ve dünyanın başka yerlerinde çeşitli otel zincirlerinde yöneticilik yapan Semih Erken, Çin’in ve yöneticisi olduğu BTL Hospitality’nin girişimcilere sunduğu imkanları Para Dergisi’ne anlattı.


Haftalık ekonomi dergisi Para’da yer alan Kerem Köfteoğlu imzalı habere göre Erken, BTL Hospitality’de üst yönetici olarak birçok aktif projeyi yürütmekte olduğunu, Türkiye’deki otelini sahip oldukları markalardan birinin adıyla hizmete açacak işletme sahiplerine sunacakları imkanları tüm ayrıntılarıyla açıkladı.



Otelcilik alanına ne zaman ve nerede adım attınız? 

Üniversitede dil eğitimi aldığım 1993 yılında, aile bütçesine katkını olsun diye...