17 / 06 / 2024

semt sahası

semt sahası

Marmaris'in Beldibi beldesinde semt sahası konusunda mahalle sakinleri arasında yaşanan anlaşmazlığın çözümü için belediye tarafından gerçekleştirilen halk oylamasında, spor alanın kalması kararı çıktı...

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da peş peşe açılışlar gerçekleştirdi.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

İznik'te yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’nın İznik ilçesinde, yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli törenle atılırken, semt sahası da hizmete açıldı.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

TOKİ Elazığ Sivrice'de 100 konut yapacak!

Elazığ’ın turistik ilçesi Sivrice’de Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından kadın tutukevi, TOKİ tarafından 100 adet toplu konut, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da kapalı spor salonu ve semt sahası yapılacak.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Ankara Batıkent Semt Sahası’nda sona gelindi!

Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmak için bölgede yatırımlara devam eden Yenimahalle Belediyesi, eskiyerek kullanım ömrünü dolduran Batıkent Semt Sahası’nın yeniden inşa çalışmalarında sona geldi.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Kepez'de semt spor sahası yapım çalışmaları başladı!

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de semt spor sahasının yapımı başladı. 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Batıkent'e dev spor kompleksi geliyor!

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent'e devasa bir spor kompleksi kazandırmak için kolları sıvadı. Kent- Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının yerine yapılacak tesis için Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

semt sahası Haberi

semt sahası

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karşıkaya Mahallesi'ndeki  Zübeyde Hanım Parkı'nın yanındaki alana yapılan semt sahasını kullananların sesinden rahatsız olan bazı mahalle sakinleri Beldibi Belediyesi'ne durumu şikayet etti. Rahatsızlıkların tartışma ve kavga boyutuna ulaşması üzerine belediye sahayı geçici olarak kapatma kararı aldı. Bunun üzerine sahayı kullanmak isteyenlerin de çok sayıda başvuru yapması üzerine, belediye yetkilileri konuyu halka sorma kararı aldı. 


Belediyede konulan sandıkla gerçekleştirilen halk oylamasına oy pusuları dağıtılan 166 mahalle sakininden 54'ü katıldı. 10 günlük oy verme süresinin dolmasının ardından mühürlü sandık, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hasan Peker'in gözlemci olarak bulunduğu heyetin huzurunda açıldı. Sayımda 40 kişinin sahanın yerinde kalması, 14 kişinin ise kapatılması yönünde oy kullandığı belirlendi. 


Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelen talep üzerine yaptıkları semt sahasının...