03 / 05 / 2024

Şen Demir 5 yıllık hedefi

Şen Demir 5 yıllık hedefi

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Firma 70 kişiye istihdam sağlıyor...

Araba almak isteyenlere Mart 2024 fırsatı! İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır sedan otomobillerin fiyatlarını merak ediyor. İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan....

Bakanlık açıkladı! Okul kantinlerinde kira sözleşmelerinin süresi 5 yıl olacak...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan düzenleme kapsamında, okul kantinlerinde kiralama işleminde sözleşme süresi en fazla 5 yıl olacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Mart 2023 demir fiyatları

Kahramanmaraş depremi sonrasında inşaat sektörünün gündemine yerleşen demir fiyatları büyük tepki aldı. Büyük tepkinin ardından demir fiyatları son günlerde düşmeye başladı. Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründe beklenen haber! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe beklenen haber geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlarla birlikte yükselişe geçen demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Şen Demir 5 yıllık hedefi Haberi

Şen Demir 5 yıllık hedefi

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Aile şirketi olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Şen Demir Satış Müdürü Ali Şen, "1973 yılından bu yana demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını gerçekleştiriyoruz.


 İç Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye geneline çalışıyoruz. Konya'da yüzde 15'lik pazar payına sahibiz" dedi. Stoklarında bin 500 çeşit ürün bulunduğunu vurgulayan Şen, "Türkiye'nin en geniş stok yelpazesine sahip firmalarından biriyiz. İnşaat demiri ve yassı ürünlerde yoğunluğumuz var. İnşaat demiri, lama, köşebent, sac çeşitleri, npu, npı, dikişli dikişsiz borular, kare profiller, çelik hasır gibi ürünler stok yelpazemiz içerisinde yer alıyor. Son 5 yıldır çelik servis merkezi olarak...