03 / 05 / 2024

Sera Kütahya Açılış

Sera Kütahya Açılış

Torunlar ve Kiler ortaklığı Kütahya’ya ikici büyük yatırımını gerçekleştirdi. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya’da hayata geçirilen “Sera Kütahya Alışveriş Merkezi” düzenlenen törenle hizmete açıldı

Sera Kütahya, Torunlar ve Kiler işbirliğiyle yapıldı; açılıyor!

Torunlar GYO ve Kiler Grubu işbirliğiyle hayata geçirilen Sera Kütahya AVM, 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 17:30'da açılıyor

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Kütahya’da 100 sözleşmeli personel alınıyor! Başvurmak için geç kalmayın! Bu son fırsatınız olabilir!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Kütahya Belediyesi'nden satılık 61 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı Merkez'e bağlı Parmakören Mahallesi'nde yer alan 61 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Kütahya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Sera Kütahya Açılış Haberi

Sera Kütahya Açılış

120 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen Sera Kütahya, 111 mağazası, eğlence ve sosyal alanları ile bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma ünvanını taşıyor. 


Torunlar ve Kiler ortaklığı ile gerçekleştirilen Sera Kütahya Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Sera Kütahya’nın açılışı nedeniyle düzenlenen törene T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve perakende sektörünün önemli temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



Açılış töreninde Sera Kütahya ile ilgili bilgi veren Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Tarihi Kütahya şehrine ve bölgesine modern bir yaşam alanı kazandırmayı amaçlayan Sera Kütahya, 120 milyon...