18 / 05 / 2024

Seranit Grup Unıcera Fuarı

Seranit Grup Unıcera Fuarı

Seranit Grup, UNICERA Fuarı ’nda yeni ürün koleksiyonları ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Fuar, İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Keten Grup Bomonti'ye odaklandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Seranit Grup Unıcera Fuarı Haberi

Seranit Grup Unıcera Fuarı

24 Şubat 2015 / İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA), Seranit Grup zengin ve şık ürün portföyü ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerinin ilgi odağı oldu.



“Hisset” konsepti ile ziyaretçilerinin 5 duyularına özel bir deneyim yaşatmayı amaçlayan Seranit Grup, 1100 m²’lik standında Seranit Porselen, Serra Seramik, Seranit Yapı Gereçleri ve Vanucci markalarına ait en yeni koleksiyon ve ürünlerini sergiledi.



Seranit Grup standının en çarpıcı koleksiyonlarından biri “Geleceğin Taşları” koleksiyonuydu. Paris’te, biri Türk diğeri Hollandalı iki genç sanatçı tarafından hazırlanan koleksiyon Türkiye'de elde edilen, dijital olarak zenginleştirilmiş 10+1 adet taş ve mermerden oluşuyor. Koleksiyon, 16. yüzyılda yaşamış ünlü Türk mimar Mimar...