27 / 05 / 2024

seray severi sevgilisi dolandırdımı

seray severi sevgilisi dolandırdımı

2014, Seray Sever için kötü başladı. Hafta Sonu dergisinde yer alan habere göre oyuncu, yaz başında Bodrum’da dudak dudağa görüntülendiği ve basına “Hayatımın aşkı” diye tanıttığı İngiliz sevgilisi Henry tarafından dolandırıldı...

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Seray Concept Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Concept Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serdar Ayter imzasıyla kuruldu.

Seray Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Anonim Şirketi kuruldu!

Seray Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Anonim Şirketi, Yavuz Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Özkan Serül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Burak Özçivit Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'in isteği üzerine İstanbul Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi. İddiaya göre; Fahriye Evcen, Ceylan Çapa'nın zevkine göre döşenmiş evi değiştirmek istedi.

seray severi sevgilisi dolandırdımı Haberi

seray severi sevgilisi dolandırdımı


Seray Sever’e sevgili şoku! İddiaya göre İngiliz sevgilisi Henry, yatırım yapma vaadiyle ünlü oyuncudan 50 bin dolar aldı, ertesi gün kayıplara karıştı.


2014, Seray Sever için kötü başladı. Hafta Sonu dergisinde yer alan habere göre oyuncu, yaz başında Bodrum’da dudak dudağa görüntülendiği ve basına “Hayatımın aşkı” diye tanıttığı İngiliz sevgilisi Henry tarafından dolandırıldı. Dolandırıcılık hikâyesi, iddiaya göre şöyle gelişti:


Sevgilisi, tatil dönüşü oyuncuya “Türkiye’de yatırım yapıyorum, iyi bir yatırımcı buldum. Gel sen de kazan” dedi, arsa alacağını söyleyerek para istedi.


Sever’den 50 bin dolar alan sevgili, ertesi gün ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlayan Sever, polise gitmek istedi, ancak çıkabilecek haberleri düşünüp...