03 / 05 / 2024

Serdar Ortaç Plazasını sattı

Serdar Ortaç Plazasını sattı

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

SODEV’den yeni rapor: ‘Orta sınıf yoksullaştı, kahvaltı ve kırmızı et tüketimi azaldı’

SODEV’in yayımladığı raporda, ekonomik kriz ve enflasyon yüzünden, ‘orta sınıf’ın yoksullaştığı belirtildi. Araştırmaya katılan kişiler sadece temel ihtiyaçlarını giderebildiğini ifade ederken, yüzde 56’sı ise kahvaltı yapmadığını kaydetti.

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Huawei Nova 11i: Orta segmentte rekabetçi fiyatlarla yeni özellikler!

Huawei Nova 11i, Android tabanlı EMUI 13 işletim sistemiyle donatılarak, orta sınıf telefon kullanıcılarına sunduğu özellikleriyle dikkat çekiyor. Nova 11i'nin tüm özelliklerine bir göz atalım...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.

Samsung Galaxy F14 sahne ışıltısını tattı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Samsung, tüm dünyada aktif olması beklenen orta sınıf modeli Galaxy F14'ü duyurdu. Cihaz Exynos işlemci ile sahnelenecek.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Vivo V27 Pro özçekimde bir numara! 50 MP ön kamera, 50 MP ana arka kamera... İşte 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Dimensity 8200 işlemci ve yerleşik bazı sağlam kameralarla Vivo V27 Pro, baştan çıkarıcı bir orta sınıf olacak şekilde şekilleniyor. İşte bütün ayrıntılar...

En hızlı orta segment Android telefonlar belli oldu! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

AnTuTu, Ocak ayında 10. en hızlı orta sınıf Android akıllı telefonunu duyurdu. Telefonunuz geçen ay nasıl performans gösterdi?

Tanıtımının öncesinde Oppo A78'in fiyatı ve özellikleri sızdı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

OPPO'nun yeni orta sınıf akıllı telefonu yeni Oppo A78 5G'nin fiyatı ve teknik özellikleri, 14 Ocak'taki lansman tarihinden önce sızdırıldı.

Audi e-tron Sportback'in fiyatına bakın! İşte Audi e-tron Sportback 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Alman otomotiv devi Audi’nin ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks modeli e-tron Sportback'in kasım ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Auidi e-tron Sportback'in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hemen Audi’nin elektrikli modeli e-tron GT’nin fiyatına bakın! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks modeli e-tron GT’nin fiyat listesi açıklandı. İşte, Audi e-tron GT’nin 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Serdar Ortaç Plazasını sattı Haberi

Serdar Ortaç Plazasını sattı

BABAM GİBİ OLMAM

Yeni yılda ciddi kararlar aldığını söyleyen Serdar Ortaç, "Yeni yıla sıfır borçla girmek istiyorum. Bu yüzden Mecidiyeköy'deki plazamı sattım. "Sabah kalktığımda borçlu uyanmak istemiyorum. Plazayı zaten banka kredisiyle almıştım. Kredi bitene kadar da benim değildi" dedi. Evliliğinin çok iyi gittiğini söyleyen Serdar Ortaç, "Sahnede ben patronum ama evde son sözü eşim söyler. Babam tam bir Osmanlı adamıydı. Belki de babama benzemek istemediğim için bu şekilde oldu" diye konuştu. Yeni doğan kayınbiraderini görmeye İrlanda'ya giden Serdar Ortaç, "Onu görünce bebek isteğim arttı. Sağlıklı olsun ama benim gönlümde kız cocuk yatıyor"...