05 / 05 / 2024

Serdivan Belediyesi Bahçelievler Meydan

Serdivan Belediyesi Bahçelievler Meydan

Serdivan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor. Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çorum Bahçelievler'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Bahçelievler'deki Akaryakıt+LPG İkmal İstasyonu imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Bahçelievler imar barışına hazır!

Bahçelievler Belediyesi imar barışından yararlanmak isteyen vatandaşların işini kolaylaştırmak için ‘İmar Barışı Bürosu’ kurdu.

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Ankara Bahçelievler'in yolları yenileniyor!

Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak.

Kahramanmaraş Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşıldı. Bahçelievler Sosyal Tesisleri 1750 metrekare olarak inşa ediliyor.

Bahçelievler Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan Bahçelievler Sosyal Tesisleri inşaatı son hızıyla devam ediyor.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Kasrı için restorasyon talebi!

2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Bahçelievler Belediyesi'ne kütüphane olarak tahsis edilen tarihî Siyavuşpaşa Kasrı'nın bakımsız hali yürek burkuyor. 2009'da restore edileceği açıklanan 444 yıllık yapı için restorasyon bekleniyor...

Serdivan Belediyesi Bahçelievler Meydan Haberi

Serdivan Belediyesi Bahçelievler Meydan

Serpan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor.


Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi. Çalışmalar ile birlikte ayrıca yürüyüş yolları da kauçuk serimi için hazır hale getirildi. Proje kapsamında yeni yerinde hizmet verecek olan Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı’nın binası da tamamlandı. Bordür çalışmaları da tamamlanan Bahçelievler Meydanı projenin bitirilmesi ile birlikte mahalle sakinlerinin yeni buluşma noktası...