22 / 07 / 2024

Serdivanda semt pazarlarının yerini modern pazarlar yer alacak mı

Serdivanda semt pazarlarının yerini modern pazarlar yer alacak mı

Serdivan Belediyesi vizyon projelere bir yenisini daha ekliyor. Kemalpaşa Mahallesi farklı ve modern mimarisinin yanı sıra doğadan da istifade edilen yeni proje ile hem kapalı pazar yerine hem de mahalle meydanına kavuşuyor.

Serdivan'da semt pazarlarının yerini modern pazarlar alacak!

Serdivan Belediyesi vizyon projelere bir yenisini daha ekliyor. Kemalpaşa Mahallesi farklı ve modern mimarisinin yanı sıra doğadan da istifade edilen yeni proje ile hem kapalı pazar yerine hem de mahalle meydanına kavuşuyor.

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Sonunda bu da oldu! Depremden sonra onun fiyatına bir anda yüzde 150 zam geldi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplamda 11 kenti etkileyen deprem sonrasında sera ve tarlalar hasar gördü. Ürün lojistiğinde yaşanan aksamaların etkisiyle İstanbul’da semt pazarlarında fiyatlar yukarı fırladı. Esnaf, sebze fiyatlarında yüzde 150 artış olduğunu ifade etti.

Borsada son dakika gelişmesi! Yönetim kararını duyurdu!

Borsa İstanbul’da, gelen tepkilerin ardından bugünkü işlemleri iptal edildiği ve 5 gün kapalı kalacağı duyuruldu. Borsadan yapılan açıklamada "Pay Piyasası ile VİOP bünyesindeki pay ve pay endeksi türev pazarlarının 5 iş günü kapatılmasına ve bugünkü işlemlerin iptaline karar verildi." ifadeleri kul

Semt Lojistik İnşaat Temizlik Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt Lojistik İnşaat Temizlik Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Ocak tarafından kuruldu.

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Pazardan alışveriş yapacak vatandaşlara önemli uyarı yapıldı. Karaca, semt pazarları ile market fiyatları arasında ciddi fark olduğunu belirterek, vatandaşın cebinde pazardan alışveriş yapması halinde 300 lira kalacağını belirtti.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin Örnektepe Semt Konağı ihalesine mahkeme 'dur' dedi!

İBB meclisi tarafından Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edilen Örnektepe Semt Konağı’nın, meclis kararına rağmen İBB yönetimi tarafından 3. bir şahsa kiralanmasına ilişkin, mahkemeden yürütmenin durdurulması kararı verildi. 

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Semt pazarlarında kurallar yeniden düzenlendi!

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Serdivanda semt pazarlarının yerini modern pazarlar yer alacak mı Haberi

Serdivanda semt pazarlarının yerini modern pazarlar yer alacak mı
Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerini daha modern pazar alanlarına bırakacak kompleksin ihalesi 12 Mayıs Salı günü Serpan Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Altı 2 bin 230 metrekare kapalı pazar yeri, üstü ise futbol sahası ve dinlenme alanı olarak tasarlanan, pazar alanının aydınlatılmasında ise cam çatı kullanılarak gün ışığından istifade edilmesi planlanan kompleks, pazar alışverişinin yanı sıra, mahalle meydanı görevi de görecek ve Kemalpaşa sakinlerinin yeni buluşma noktası olacak. Kapalı pazar yeri projesi ile pazar esnafının mevsim şartlarından olumsuz etkilenmesinin de önüne...