14 / 05 / 2024

Şeref Karakan

Şeref Karakan

DENTUROD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karakan: ''Yılbaşı dönemi için bölgedeki otellerin doluluk oranları yüzde 90'ı geçti''

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli Issam Eref H. Alkayyalı tarafından kuruldu. 

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Gurbetçiler için ev alma zamanı!

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, son bir yıldır döviz fiyatlarında oluşan dalgalanma nedeniyle fiyatların artmadığını, gurbetçiler için konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Şeref Karakan Haberi

Şeref Karakan

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karakan, yılbaşında bölgedeki otellerin doluluk oranlarının yüzde 90'ı geçtiğini söyledi. 

     Karakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli'nin termal kaynaklar yönünden çok zengin bir bölge olduğunu ve bu alanda yüzyıllar öncesine uzanan bir kültürü olduğunu ifade etti. 

     Denizli'nin antik çağa uzanan bir geçmişle sahip olduğu termal kaynaklarla bir şifa merkezi konumunda olduğunu dile getiren Karakan, son yıllarda başta Karahayıt olmak üzere Denizli'de bir çok termal turizm yatırımının hayata geçtiğini ve kentin bu alanda hızla ilerleme kaydettiğini söyledi. 

     Karakan, yapılan yatırımlarla birlikte bölgenin cazibesinin arttığını belirterek, şunları kaydetti: 

     ''Artık insanlarımız, tatil dönemlerinde termal tesisleri, kaplıcaları tercih etmeye başladı. Yılbaşındaki rezervasyonlar, bunun en güzel kanıtlarından bir tanesi. Şu...