26 / 05 / 2024

Serhan Ceyhan biyografi

Serhan Ceyhan biyografi

Mimar Serhan Ceyhan kimdir? Serhan Ceyhan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Serhan Ceyhan, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Ceyhan...

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Adana Ceyhan'da icradan 15.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Ceyhan İcra Dairesi, Adana Ceyhan ilçesindeki fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 308 bin TL olarak belirlendi.

Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatı mecliste konu oldu!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Ceyhan Devlet Hastanesinin tamamlanamamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını Sağlık Bakanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'a iletti..

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Ekim toplantısında imar konuşuldu!

Ceyhan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye kanununun 20. Maddesi gereğince 6 maddelik gündem maddesini Ekim ayı olağan toplantısında görüşerek karara bağladı.

Adana Ceyhan'da imar planları konuşuldu!

Ceyhan Murat Göğebakan kültür merkezinde görüşülerek karara bağlandı. Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını Başkan Alemdar Öztürk başkanlığında gerçekleştirdi.

Ceyhan'ın cadde ve bulvarları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Adana Ceyhan halkı parklarını geri kazandı!

Adana Ceyhan’da halkın kullanımına açık olan ve 10 dönümden büyük olduğu için yasal mevzuat gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devri mahkeme kararıyla gerçekleşen 4 park mahkeme kararıyla geri alındı.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programında ilçeye TOKİ tarafından Ceyhan İlçesi'ne 499 konut yapılacağının müjdesini verdi.

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Serhan Ceyhan biyografi Haberi

Serhan Ceyhan biyografi

Serhan Ceyhan kimdir?

Mimar Serhan Ceyhan, 1962 Sivas' ta doğdu. 1983 yılında İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi' nden mezun oldu. 1984 'te Ankara'da mimar Necdet Beşbaş ile Çizge Mimarlık Bürosu'nu kurdu. 1985'ten sonra proje çalışmalarını İstanbul'da devam etti. 


1985-1988'de M.S.Ü. Restorasyon Anabilim dalında yüksek lisans yaptı.1990-1992'de Bayındır A.Ş.'de tasarımcı mimar olarak çalıştı.


1992-1996 yılları arasında Miar Mimarlık Ldt' de Mutlu Çilingiroğlu ile birlikte çalıştı.1996 yılında Arte Mimarlık Ltd Şti'nde mimarlık olarak kurucusu olduğu şirket 2010 yılından itibaren SERHAN CEYHAN MİMARLIK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak isim değiştirerek faaliyetlerine devam etmektedir. 


Alışveriş Merkezleri, ofis ve konut binaları, marinalar, çok amaçlı merkezler, otel, kamu binaları, büyük marketler, fabrika ve depolama tesisleri gibi endüstriyel yapılara ait mimari projelerin hazırlanması, keşif-maliyet hesapları ve şantiye kontrollüğünün yapılması gibi hizmetleri...