29 / 04 / 2024

Serhat Akbay eserleri

Serhat Akbay eserleri

Serhat Akbay kimdir? Mimar Serhat Akbay, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Profesyonel yaşamının tümünü İzmir ve çevresinde geçiren Serhat Akbay'ın biyografisi bu haberde...

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Palut tarafından kuruldu.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Serhat Öğretici'den MEMDER tarafından toplanan paralara yönelik açıklama!

Makelsan Ltd.Şti Genel Müdürü Celal Serhat Öğretici, Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık ve dernek yönetimi hakkında dernekte toplanan paraların akıbeti ile ilgili iddialarda bulundu. 

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

Serhat Akbay eserleri Haberi

Serhat Akbay eserleri

Serhat Akbay kimdir?

Serhat Akbay, 1952 yılı Konya doğumludur. 1978 yılında Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. Profesyonel yaşamının tümünü İzmir ve çevresinde geçiren Serhat Akbay, son yıllarda Urla Yağcılar Köyü'ndeki arazisinde bağcılık ve şarapçılıkla uğraşmakta ve bağ içerisindeki ofisinde de mimarlık çalışmalarına devam etmektedir.


İlk firma sahibi olma girişimi öğrencilik yıllarına dayanmaktadır. Daha sonrasında profesyonellik yaşamını kendi firmasında sürdürmüştür. 


Plastic Ltd., Atrium Ltd., Modes Ltd. şirketleri kurucuları arasında bulunmuştur. Modes Ltd. şirketi sırasında ince yapı işlerinin ahşap mobilya imalatını kendi atölyesinde yürütmüştür. 1992 yılından beri Urla’da tek başına çalışmaktadır.


2003 yılından bu yana İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak proje yürütücülüğü görevi sürdürmektedir. 


Ayrıca İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi başta olmak...