12 / 05 / 2024

Şerif Taşkaya

Şerif Taşkaya

Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şerif Taşkaya Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu’da rezidansa taşındı!

Kerem Bürsin’le ayrıldıktan sonra Zincirlikuyu’da bulunan rezidans dairesine taşındığı ortaya çıkan Serenay Sarıkaya’nın evinin aylık kirasının 28 bin TL olduğu belirlendi.

Serenay Sarıkaya Zorlu Center'a taşındı!

Zorlu Center'daki rezidans dairesine taşındığı konuşulan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün de yeni evinden paylaşımda bulundu.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Kayaşehir Millet Bahçesi 14 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Mamak Küçük Kayaş'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyona ev aldı!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyon TL değerinde bir ev satın aldı. Sarıkaya dizi ve reklam anlaşmalarından kazancını gayrimenkule yatırıyor.

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Şerif Taşkaya Haberi

Şerif Taşkaya

Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 50 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Şerif Taşkaya Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi iş konusu;Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi adres: Zeytinburnu, Yenidoğan Mahallesi, 58.Bulvar Caddesi,...