16 / 05 / 2024

Serik Kaymakamı Ahmet Ümit

Serik Kaymakamı Ahmet Ümit

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Bilginler ve Yeşilyurt köyleri arasındaki orman arazisinde başlayan yangın nedeniyle Bilginler köyündeki bazı evler boşaltıldı

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

TOKİ Şırnak Cizre 1. Etap incelendi!

Şırnak Cizre'de TOKİ tarafından inşa edilen 1. Etap konutları incelendi. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ahmet Adanur, çalışmalar hakkın bilgi aldı.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Regaip Ahmet Özyiğit Seydişehir'deki eğitim yatırımlarını inceledi!

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi. Özyiğit Mahmut Esat Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Tarım Meslek Lisesi inşaat alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

Soma TOKİ Konutları Mart 2016'da tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Antalya'da otel inşaatında çökme: 7 yaralı

Serik ilçesindeki otelde meydana gelen çökme sonucu ilk belirlemelere göre 7 işçi hafif yaralandı. Serik Kaymakamı Rıfat Altan göçük altında kimsenin bulunmadığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ahmet Okur kimdir?

Eski Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Uşak Valiliğine atandı. Peki, Yeni Uşak Valisi Ahmet Okur kimdir? Ahmet Okur, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Temel Parkı hizmete açıldı!

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun katlım ile açılışı gerçekleşti. Açılışa törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Serik Kaymakamı Ahmet Ümit Haberi

Serik Kaymakamı Ahmet Ümit


     Serik Kaymakamı Ahmet Ümit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki köy arasındaki orman arazisinde başlayan yangının rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdüğünü bildirdi. 

     Serik İtfaiyesi'nin yanı sıra çevre bölgelerden gelen itfaiyelerin de desteğiyle hızla yangına müdahale edildiğini kaydeden Kaymakam Ümit, orman işçileri, itfaiye ekipleri ve köylülerle havadan ve karadan çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. 

     Kaymakam Ümit, rüzgarın yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırdığına dikkati çekerek, dağınık bir yerleşime sahip olan Bilginler köyünde, alevlerin yaklaştığı bazı evleri boşalttıklarını ifade etti. 

     Ümit, yangının etkili olduğu arazi ve yol açtığı hasara ilişkin bilgilerin ise henüz netleşmediğini...