17 / 05 / 2024

Serkan Bilen

Serkan Bilen

Alyap İnşaat Elektrik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Bilen, Serkan Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta Sarıyer, Rumeli Kavağı Mahallesi'nde kuruldu.

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki önemli kritik verinin beklentiğini söyleyen Memiş, altındaki düşüş için ilk sinyali verdi. 

Altının rotası belli oldu! Bugünden itibaren gram altın böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altını bilen adam İslam Memiş,  altın tedariği ve işçilik maliyetiyle ilgili sıkıntıların kısa süreceğini söyleyerek bugünden itibaren başta gram altın olmak üzere diğer altın çeşitlerinde düzelmelerin olacağını belirtti.

Asgari ücreti bilen Fatih Portakal'dan emekliye seyyanen zam iddiası!

Asgari ücreti bilen gazetesi Fatih Portakal'dan çok çarpıcı emekli zammı iddiası geldi. Fatih Portakal açıklamasında "Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklayabileceği iddia ediliyor" diye konuştu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Tüm zamları önceden bilen o isim açıkladı: Emekliye seyyanen zam yapılacak!

Tüm zamları önceden bilen gazetesi Fatih Portakal'dan dikkat çeken seyyanen zam açıklaması geldi. İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları...

Kahramanmaraş depremini bilen deprem uzmanı o ili işaret etti: 7 büyüklüğünde bir deprem beklemiyorum!

Kahramanmaraş depremini bilen Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, Yedisu fayı üzerinde 7 büyüklüğünde bir deprem beklemediğini açıkladı. 

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

ABD enflasyon rakamları 12 ayın ardından ilk kez yükseldi. Fed'in para politikası altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Serkan Bilen Haberi

Serkan Bilen

Alyap İnşaat Elektrik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Bilen, Serkan Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Alyap İnşaat Elektrik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT: a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...