02 / 05 / 2024

Serkan İğdelipınar biyografi

Serkan İğdelipınar biyografi

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Sarp Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarp Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Karapınar tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta kuruldu.

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

EDT Yapı Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EDT Yapı Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersin Delipınar, Doğukan Tüysüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Serkan İğdelipınar kimdir?

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

Nar City Maltepe Projesi'nde son durum!

1.300 konuttan meydana gelen ve 147 bin 383 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Nar City Projesi'nin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Nar City Maltepe'de konut satışları tamamlandı!

Nar City Evleri Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de konumlandırıldı. Proje kapsamında 1.300 konut yer alıyordu. Ancak Narcity'deki tüm konutların satışları tamamlandı. 2006 yılında temeli atılan proje oturuma da hazır vaziyette...

Taşpınar Hadımköy'de 118 bin TL'ye 140 metrekare!

6 katlı 5 adet blokta toplam 60 adet konuttan oluşan Taşpınar Evleri 1. Etap, 5 dönüm arsa alanı üzerinde hayat buluyor. Projenin diğer etabı ise 48 adet daireden meydana gelecek

Çınar Konut A.Ş. 1 milyon TL sermaye değeri ile kuruldu!

Çınar Konut Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ertan Ahmet Çakır, Evren Özkan ve Murat Üstünbaş görev yapacak

Serkan İğdelipınar biyografi Haberi

Serkan İğdelipınar biyografi

Serkan İğdelipınar kimdir?

Serkan İğdelipınar, 1976 yılında Ankara’da doğdu. 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde başladığı orta öğrenimini 1993 yılında tamamladı. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi ve 1997 yılında mezun oldu. 


1995 yılından itibaren 2 yıl süre ile Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalıştı. 1997 yılında M-Ofis Mimarlık Danışmanlık firmasını kurdu. Halen M-Ofis Mimarlığın kurucu ortağı olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (1995 / 1997)


Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1997)

Lisans Öncesi Eğitimi Kabataş Erkek Lisesi (1993)


Mimar Serkan İğdelipınar projeleri..

Esenler Ramada Oteli (2012)

Vogue Avantgarde Hotel Ek Tesisleri (2011)

Oriental Vogue Hotel (2011)

Zeytinburnu Rezidans (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması (2010)

İzmir Büyükşehir Belediyesi...