24 / 07 / 2024

Serkan Yüzbaşı kim

Serkan Yüzbaşı kim

2012 yılında “Santra Mimarlık” kurucularından biri olan Mimar Serkan Yüzbaşı kimdir? Serkan Yüzbaşı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serkan Yüzbaşı..

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Pandemiden bu yana uçuşa geçen konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Konuta yatırım yapanların sayısı azalırken, krediye erişim en büyük engel olarak görülüyor. Peki konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor? 

Evini büyük zararla teslim alan Mağdur ev sahibi sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken, evini büyük bir zararla teslim alan Mağdur ev sahibi de görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Serkan Yüzbaşı kim Haberi

Serkan Yüzbaşı kim

Serkan Yüzbaşı kimdir?

H. Serkan Yüzbaşı 1984 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldu. 


Henüz öğrencilik yıllarında başlamış olduğu çalışma hayatına çeşitli mimarlık ofislerinde tasarım ve uygulamadan sorumlu mimar olarak 2012 yılına kadar çalıştı. 


Birbirinden farklı projelerde edindiği tecrübeyle 2012 yılında “Santra Mimarlık” kurucularından biri oldu.


Santra Mimarlık

Serkan Yüzbaşı ve Faruk Akşehirlioğlu tarafından Kayseri'dH.Serkan Yüzbaşı ve Faruk Akşehirlioğlu tarafından 2012 yılında kurulan Santra Mimarlık, mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj tasarım alanlarında faaliyetlerine kurulan mimarlık ofisidir.


Alparslan Mahallesi Ümit Sokak No:16/C Zorlu Apartmanı Melikgazi/Kayseri


Telefon Hilmi Serkan YÜZBAŞI 0536 260 54 33

Faruk AKŞEHİRLİOĞLU 0507 212 27 86

E-Mail [email protected]