20 / 05 / 2024

Ses uzmanı figaro

Ses uzmanı figaro

İtalyan ses uzmanı Figaro sıra dışı ürünleri ile Türkiye’deki otel, restoran, ev, mağaza gibi farklı ortamlarda yüksek kalitede ses deneyimini mekanlara taşıyacak

Gelir İdaresi Başkanlığı 1320 gelir uzman yardımcısı alacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yazılı ve sözlü sınavla bin 320 gelir uzman yardımcısı alacak. 44 ilin merkez ve ilçelerinde açık bulunan kadrolara atanmak üzere, bin 320 gelir uzman yardımcısı alımı için sınav yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 22 Uzman Yardımcısı alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 22 adet 8 inci dereceden Çevre ve Şehircilik Uzman Yardımcısı kadrosuna, atama yapılmak üzere Yarışma Sınavı yapılacak...

1987 yılında İbrahim Talıses Etiler'de saray yavrusu satın almış!

1987 yılında İbrahim Talıses 1 milyar 500 milyon liraya Etiler sırtlarında bir villa satın almış. Müteahhit Mehmet Dalmaz'dan satın aldığı Etiler'deki villa 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanına sahipmiş.

İbrahim Tatlıses Miami'de villa kiraladı!

İbrahim Tatlıses, uzun bir süre Miami'de kalacağından lüks bir villa kiraladı. İbrahim Tatlıses'in iki gün sonra kendi evine geçeceği öğrenilirken,evin hazırlıklarının da son sürat devam ettiği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Otelin yeni sahipleri Kuşadası'nda restoran işletmeciliği yapan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel oldu.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini 15 milyona sattı!

İkinci kez beyin ameliyatı olmak için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses, Kuşadası 'ndaki 4 yıldızlı otelini sattı. 4 yıldızlı oteli yaklaşık 15 milyon liraya satıldı.

Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ameliyat olmak için ABD'ye giden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'nda 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Yenilenecek olan otelin adı da değişecek

Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar?

Konut, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul kıymetlerin değerini tespit etme işi gayrimenkul değerleme uzmanlığının alanına giriyor. Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

Gayrimenkul değerleme uzmanı olmak için aranan şartlar!

Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur? Gayrimenkul değerleme uzmanı olmak için aranan şartlar nelerdir? Örneğin işletme mezunu gayrimenkul değerleme uzmanı olabilir mi? İşte sorularınızın yanıtı..

Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı, konut, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul kıymetlerin değerini tespit etme işi olarak tanımlanıyor. Peki, gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur? Gayrimenkul değerleme uzmanı olma şartları nelerdir?

Ali Çolak: 450 bin işletmenin iş güvenliği uzmanı yok!

Ali Çolak, Türkiye'de tehlikeli ve çok tehlikeli iş yapan 100 işletmeden 67'sinin Allah'a emanet iş yaptığını, hala iş güvenliği uzmanı bulundurmadığını ve iş kazası yaşama olasılıklarının da çok yüksek olduğunu belirtti.

Yeni konut projelerinde ses yalıtımı ile gürültü tarih oluyor!

Yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda yüksek standartlarda ses yalıtımı yapılabilmesi, komşular arasındaki tartışmaları da sona erdiriyor...

Ses yalıtımı ile binalarda gürültü tarih oluyor!

Apartman ve sitelerde zaman zaman mahkemelere dahi taşınan tartışmalara neden olan "komşu gürültüsü",yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda, ses yalıtımına özel önem verilmesiyle birlikte son buluyor.

Ses uzmanı figaro Haberi

Ses uzmanı figaro

Nasa için geliştirilen özel teknolojisi sayesinde Figaro uygulandığı her yüzeyi hoparlör haline getiriyor. Uzay mekikleri için geliştirilen ve ardından genel pazara sunulan; arge çalışmaları ve üretimi ile yüzde yüz İtalyan teknolojisi Figaro, camdan ahşaba, metalden suya kadar farklı pek çok malzemeyle entegre bir şekilde kullanılarak sesin uygulandığı yüzeyden homojen şekilde yayılmasını sağlıyor.


Figaro Türkiye Sorumlusu Ozan Küçük Türkiye pazarında Çırağan Oteli ile çalışmalarını başlattıklarını belirtirken, hemen her sektörden pek çok firmaya ve ev kullanımına uygun yapısı ile kısa zamanda daha çok yerde Figaro ürünlerine rastlanacağını belirtti. Markanın Türkiye pazarına büyük önem verdiğini ekleyen Küçük, “Figaro Türkiye’ye çok özel fiyatlar sunuyor. Lansman dönemimiz boyunca yenilik ve fark yaratma peşindeki herkesi büyük avantajlar bekliyor.” dedi.


Figaro ile fark yaratarak rekabette öne geçmek mümkün.


Mimarların...