19 / 05 / 2024

SETUR Sihirli Dilekler Diyarı Projesi

SETUR Sihirli Dilekler Diyarı Projesi

SETUR Sihirli Dilekler Diyarı Projesi'ne destek oldu. Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olan Koç Üniversitesi Gönüllüleri, Setur Ulaşım Sponsorluğu’nda Kahramanmaraş’ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerini yerine getirdiler.

Kentsel dönüşümde sihirli değnek özel sektör: Bomboş araziymiş gibi tamamen yeni bir şehir planlaması yapılmalı!

Fay hatları üzerinde konumlanan Türkiye'de binaların hızlıca dönüştürülmesinin oldukça önem arz ediyor. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İşte İnşaat Mühendisleri isimli hesabın X sosyal medyadaki o açıklaması ve gelen yorumlar... 

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Kuraklık nedeniyle suyu bitmek üzere olan İstanbul’da hangi önlemler alınacak?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), “Küresel iklim değişikliği nedeniyle yaşanan hidrolojik kuraklık, su kullanım alışkanlıklarımızı değiştirmeyi ve tasarrufu zorunlu kılıyor” ifadesini kullanarak, İstanbul'u kurtaracak sihirli formülü açıkladı.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Konut sahibi evini ucuza güzelleştirmeye odaklandı!

Türkiye'de yeni konut alımı azalırken, evin içini güzelleştirme talepleri artıyor. Bu artış dekorasyona göre daha küçük bütçelerle yapılan 'touching' alanını geliştirdi. 3 yıl önce 'Magic Touching' (Sihirli Dokunuş) adlı şirketi kuran Mimar Emel Balcı'nın işlerinin yarısını touching oluşturuyor….

Bu krediyle konut alınır, elini çabuk tutanlar kazanır!

Kredi ile konut almanın sihirli formülü aylık yüzde 1 veya onun altındaki faiz oranıdır. Kredi kullanıcılarını ancak böyle bir oran harekete geçirebilir. Çünkü konut hane halkının en büyük harcaması ve yatırımıdır...

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ev dekorasyonuna sihirli kadın eli!

EvimiTasarla, Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu tarafından online profesyonel iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti vermek amacıyla 2017 Eylül'de, 200 bin TL’lik yatırım sermayesiyle kuruldu.

Ankara Çankaya'da 291 ev tapusuna kavuştu!

Ankara Çankaya'daki 3 mahalle tapu sevinci yaşadı. 50. Yıl, Dilekler ve Çamlıtepe mahallelerindeki toplam 291 hane tapusuna kavuştu.

Kahramanmaraş'taki iç mimarlar inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

Ordu Büyükşehir'den sahil yolundaki binalara sihirli dokunuş!

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan binalarda dış cephe iyileştirme ve giydirme çalışmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

SETUR Sihirli Dilekler Diyarı Projesi Haberi

SETUR Sihirli Dilekler Diyarı Projesi

2001 yılından beri Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Koç Üniversitesi Gönüllüleri, Setur Ulaşım Sponsorluğu’nda Kahramanmaraş’ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerini yerine getirdiler.

Turizm alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarına da önem veren Setur, Koç Üniversitesi Gönüllüleri’nin her yıl Aralık ayının sonunda Türkiye’nin farklı şehirlerinde okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilerin yeni yıl dileklerinin hayata geçirmeyi hedeflediği “Sihirli Dilekler Diyarı Projesi”ne ulaşım sponsoru olarak çocukların yeni yıl dileklerinin gerçekleştirilmesine katkı sağladı. 26 - 29 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerinin alındığı projede, Koç Üniversitesi’ne iletilen dilekler üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildikten sonra 15 gönüllü aracılığıyla sahiplerine ulaştırıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencileri hediyelerinin keyfini çıkarırken, aynı zamanda gönüllüler ile eğlenceli bir gün geçirme fırsatı...