05 / 05 / 2024

sevinç bozan

sevinç bozan

Mardin'deki Birinci TOKİ konutlarının olduğu caddelere 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Mardin merkez Artuklu'nun mahallelerinde kilitli parke taşı döşemeleri aralıksız sürüyor.

Miras hakkında bilinmesi gerekenler! Mirasta vasiyetnameyi bozan saklı pay ne demektir? 

Miras paylaşımlarında genel olarak çıkan anlaşmazlıklar kapsamında saklı pay meselesi önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bu konu, vasiyetnameleri bile bozan saklı pay! Pek saklı pay nedir bu hak kimlere verilmektedir?

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

İslam Memiş'ten ezber bozan tahmin! Altın, dolar, borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı: Bir risk var...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  İsrail ile Hamas arasında başlayan çatışmaların ve ortaya çıkan savaş ortamının gram altın, dolar ve borsaya olan etkilerinden bahsederek ezber bozan tahminde bulundu.

Bozan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bozan tarafından kurulu.

Freni patlayan altın için ezber bozan açıklama geldi! İlk kez açıklandı! Bu rakamları görenler yerinde duramayacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşarken, dünyaca ünlü finans gruplarından ezber bozan açıklamalar geldi. Bu rakamları görenler yerinde duramayacak.

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu! En düşük maaş 16 bin 800 TL! İşte detaylar!

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu. En düşük maaş 16 bin 800 TL oldu. İşte çılgın zamma dair araştırılanlar!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan açıklama: İstanbul'da deprem ihtimali yüzde 1!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan deprem açıklaması geldi. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy yaptığı açıklamada İstanbul'da 6.5 şiddetinde bir depremin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 1-2 olduğunu söyleyerek, "Büyük İstanbul Depremi' fikrini ortaya atan Amerikalılar dahi hatasını kabul etti" dedi.

Polis olmak isteyenler sevinçten havalara uçacak! Emniyete 10 bin personel alınıyor!

Özellikle polislik mesleğine gönül verip, hayatını bu meslekten kazanmak isteyenleri sevinçten adeta havalara uçuracak bir haber geldi. Bugün gelen habere göre, emniyet teşkilatına 10 bin yeni personel alınacak. İşte detaylar…

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

1 Ocak 2023 emekli zamları hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu!

Yeni yılla birlikte emekliler maaşlarına gelecek zammı merak ediyor. 1 Ocak 2023 emekli zamları tek tek hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu! İşte emekli maaşlarına gelecek zam oranıyla ilgili detaylar…

sevinç bozan Haberi

sevinç bozan


Artuklu'da kilitli parke taşı döşemeleri devam eden Nur ve Kötek mahallerinde, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, Meclis Üyesi Ahmet Avcı ve Fen İşleri Müdürü İsmail Uğurlu incelemelerde bulundu. Birinci TOKİ konutlarının bulunduğu caddelere parke taşı döşendi delere kilitli parke taşı döşemelerini sürdüren belediye ekipleri ile bir süre konuşan Eş Başkan Bozan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bozan, Artuklu'da kilitli parke taşı bırakılmayan cadde kalmayacağını ifade ederek, şu an TOKİ mevkiinde 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesini bitirmek üzere, olduklarını söyledi. TOKİ mevkiindeki caddelerinin tümünün kilitli parke taşı ile döşendiğini dile getiren Bozan, çalışma ağının tüm kente yayılacağını söyledi. 


Eş Başkan Bozan, meclis üyesi Avcı ve Fen İşleri Müdürü Uğurlu, daha sonra buradan ayrılarak, Kötek Mahallesi'ne geçerek, buradaki çalışmaları...