18 / 05 / 2024

Sevinç Gökbel alternatif turizm açıklaması

Sevinç Gökbel alternatif turizm açıklaması

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Vatan Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile genel provalar yapılacak. İstanbul Valiliği, genel provasının yapılacağı 24 Ekim Salı günü trafiğe kapatılacak olan yolları ve bu yollara alternatif güzergahları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Gelişmekte olan ülkeler dolara alternatif arıyor! BRICS Amerikan Doları'nın egemenliğine meydan okuyor!

Gelişmekte olan ülkelerden oluşan BRICS grubu (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika), Amerikan dolarının küresel ekonomik sistemdeki üstünlüğüne karşı harekete geçerek alternatif arayışlarını hızlandırıyor.

Banka yüzde 80 düşürdü. Müşterileri sevinçten çılgına döndü. Türkiye'de faaliyet gösteriyor

Türkiye'de faaliyet gösteren kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından Yüzde 80 düşük faizle kredi veriliyor. Detaylar haberimizde...

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi! Süre uzadı duyanlar sevinç gözyaşlarına boğuldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığı ile ödenen destek yardımları programının Temmuz ayı itibari ile biteceğini açıklamıştı. Bakanlık aracılığı ile yapılan açıklamada, destek yardımları programının zamanının uzatıldığı söylendi. İşte detaylar.

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Yapı Kredi’den emeklilere müjde! Emekli promosyonu güncellendi! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon haberi geldi. Emeklilere müjdeli haberi duyunca sevinçten havaya uçtu. Şubat ayı emekli promosyonu güncellendi. İşte detaylar…

Polis olmak isteyenler sevinçten havalara uçacak! Emniyete 10 bin personel alınıyor!

Özellikle polislik mesleğine gönül verip, hayatını bu meslekten kazanmak isteyenleri sevinçten adeta havalara uçuracak bir haber geldi. Bugün gelen habere göre, emniyet teşkilatına 10 bin yeni personel alınacak. İşte detaylar…

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

Sevinç Gökbel alternatif turizm açıklaması Haberi

Sevinç Gökbel alternatif turizm açıklaması


TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel, "Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız. Alternatif turizmde de asıl olan insanın korunması. İnsan eğer korunursa doğayı harap etmeyecek. Turizmin eğlence kısmıyla bizlerin harcayacak fazla zamanı yok. Karşı olduğum için değil ama sahip olduğumuz değerleri de bilmemiz gerekiyor" dedi.


Posta...