30 / 04 / 2024

şevket can kaçak inşaat uyarısı

şevket can kaçak inşaat uyarısı

Mersin'in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kaçak inşaatlar konusunda vatandaşları uyardı. Can, büyük cezalarla karşılaşılmaması ve can güvenliğini tehlikeye atmamak için kaçak yapılaşmadan uzak durulması yönünde çağrıda bulundu...

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Hilal Kaplan'dan kaçak yapı eleştirisi!

Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki 9 dönümlük çiftlik evinde, imar izni bulunmamasına rağmen üç tane de kaçak yapı inşa ettiği, Yılmaz Özdil'in de Bodrum'daki villasına kaçak eklemeler yaptığı ve Can Dündar'ın Bodrum'daki villasında orman arazisini işgal ettiği ortaya çıkmıştı...

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yalova'da kaçak yapıya taviz yok!

Yalova Belediyesi imar sınırları içerisinde kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıları birer birer yıkıyor.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapılara geçit yok!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki Kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi ekipleri risk içeren binaların yıkımına hız verdi.

Karşıyaka'da kaçak yapılar yıkılıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

İzmir'de 500'e yakın kaçak yapı yıkıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için özel ekip kurdu. Bir yılda 500'e yakın bina yıkıldı.

şevket can kaçak inşaat uyarısı Haberi

şevket can kaçak inşaat uyarısı


Mersin'in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kaçak inşaatlar konusunda vatandaşları uyardı.


Şevket Can, büyük cezalarla karşılaşılmaması, daha da önemlisi can güvenliğini tehlikeye atmamak için kaçak yapılaşmadan uzak durulması yönünde çağrıda bulundu.


Son zamanlarda yapılan kontrollerde belediye sınırları içerisinde kaçak yapılaşmanın çoğaldığını belirten Başkan Can, “Projesiz ve kontrolsüz yapılan bu binalar olabilecek herhangi bir deprem sonucunda telafisi mümkün olmayan üzücü durumlara yol açacaktır.” dedi.


Vatandaşlardan inşaatlara başlamadan önce belediyeye başvurmaları ve gerekli izinlerin alınmasını isteyen Belediye Başkanı Can, bu durumun hem kendi menfaatlerine, hem de çevre düzeni ve düzenli yapılaşmanın gerekli olan bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.


Başkan Can yaptığı açıklamada, kaçak yapılaşmanın önlenmesini sağlamak üzere zabıta ve imar müdürlüğü bünyesinde ortak bir ekip oluşturulduğunu, ekiplerin mahalle mahalle, sokak sokak, gezerek kaçak binaları tespit...