03 / 05 / 2024

Şevket Çoruh baba tiyatro

Şevket Çoruh baba tiyatro

Şevket Çoruh’un tiyatro aşkı pahalıya patladı! Ünlü oyuncunun 17 milyon TL’ye mal olan Baba Sahne için 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği ortaya çıktı.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Veli Ağbaba: Esnafa kira desteği yetersiz!

CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, 1000 esnafın katılım sağladığı anketin sonuçlarını açıkladı. Ağbaba anket sonuçlarına göre esnafın kira desteğinin yetersiz bulduğunu dile getirdi. 

Veli Ağbaba: Malatya'da 517 deprem konutu teslim edildi!

CHP Gеnеl Başkan Yardımcısı  Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulunda  Malatya'da inşa edilen deprem konutları hakkında açıklama yaptı. 

Veli Ağbaba: 2020'de 99 bin 588 esnaf kepenk kapattı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı açıklamada 2020 yılında 99 bin 588 esnafın kepenk kapattığını söyledi.

Veli Ağbaba'dan konut işçileri için meslek tanımı önerisi! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konut işçilerinin mutlaka meslek tanımının olması gerektiğini dile getirdi.

Veli Ağbaba: Esnafın birikmiş kira borcu devlet tarafından karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, parti genel merkezi önünde yaptığı konuşmada esnafın kira borcunun devlet tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Veli Ağbaba'dan kira yardımına eleştiri!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada hükümet tarafından verilen kira yardımımın yetersiz olduğunu dile getirdi. 

Veli Ağbaba'dan kira artış oranına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, yaptığı açıklamada kira ve gıda fiyatlarındaki artışın asgari ücrete yapılan zammı etkisiz bıraktığını dile getirdi.

Şevket Çoruh baba tiyatro Haberi

Şevket Çoruh baba tiyatro

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, 22 yıllık birikimini tiyatroya yatırdı. Yıllardır bir tiyatro açmayı planlayan ünlü oyuncu hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu sattı.


Tutkunu olduğu 7 klasik otomobilini, 3 evini elden çıkarıp 7 milyon TL kredi çeken Çoruh, işe Kadıköy’deki eski bir sinemanın mülkünü satın alarak başladı.



1 NİSAN’DA KAPILARINI AÇACAK

Harabe halindeki sinemayı sıfırdan tiyatroya dönüştüren Şevket Çoruh, Baba Sahne adını verdiği mekân için toplamda 17 milyon TL harcadı.



İnşaat ve dekorasyon masrafları planladığından fazla tuttuğu için ünlü oyuncu, tiyatronun açılışını 18 ay ertelemek zorunda kaldı.


Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Baba Sahne, 1 Nisan’da kapılarını açacak.